Napi Duplázó október 4. ✔ Szorzó 2,10 ✔ Potenciális nyereség 21*OOO Ft

1. Liverpool vs Rangers FC Tippek

 • A Bajnokok Ligája 3. körében egy egyoldalú mérkőzésnek ígérkezik a Rangers Liverpoolba tervezett látogatása. Az alábbi cikkben ezért megtalálható pár Liverpool – Rangers tipp és esély latolgatás a Bajnokok Ligája és a fogadások szerelmesei számára.

  Természetesen a Bajnokok Ligája meccsek szorzói folyamatosan változhatnak, amik alapján érdemes mérlegelni az Liverpool – Rangers tippeket is.

  3 megfontolandó Liverpool – Rangers tipp

  A Liverpool nem kezdte túl acélosan a BL-t, de a skótok ellen akár erődemonstrációt is tarthat majd Jurgen Klopp együttese. Emiatt izgalmas meccsre van kilátás, amin az alábbi 3 Bajnokok Ligája tipp igen érdekes lehet:

  Liverpool nyer – 1.17

  A Vörösök egyértelműen a skótok előtt járnak a keret minőségét illetően. Ráadásul ezúttal hazai pályán akár egy szórakoztató több gólos győzelmet is arathatnak Klopp fiai, akik a PL-ben egyelőre adósak a jó játékkal. Amennyiben most komolyan veszik a meccset, akkor egy kifejezetten biztos Liverpool – Rangers tipp lehet majd, hogy a hazaiak nyerik a meccset.

  Gólszám: 2.5 felett – 1.33

  A meccs képe várhatóan nagy liverpooli rohamokat hoz majd, így inkább az a kérdés, hogy a skótok védelme meddig bírja, hányszor kapitulál, illetve, hogy sikerül-e a vendégeknek gólt szereznie. Amennyiben ez a forgatókönyv érvényesül majd, akkor egy kecsegtetőbb Liverpool – Rangers tipp lehet majd, hogy a gólszám 2.5 felett alakul majd.

  Végeredmény: 3:0 – 7.50

  Az előzőekből kiindulva, akár az is elképzelhető, hogy a hazaiaknak több ízben is sikerül megterhelniük a vendégek hálóját, de ez visszafelé közel sem biztos hogy sikerül. A skótok eddig ugyanis 2 meccsen sem tudtak betalálni és nem biztos, hogy pont a Liverpool ellenében sikerülne ezt összehozni. Emiatt egy kifejezetten csábító Liverpool – Rangers tipp lehet majd, ha pontos végeredményre fogadva egy 3:0-s hazai sikert tippelünk majd.

  BL: Liverpool – Rangers esélyek

  A fogadóirodák álláspontja szerint a hazai együttes egyértelmű esélyese a mérkőzésnek, sőt már egy szorosabb mérkőzés is meglepetés számba menne jelen állás szerint. Ezt az Liverpool – Rangers tippek szorzói is alátámasztják:

  • Hazai győzelem: 1.17
  • Döntetlen: 8.50
  • Vendég győzelem: 15.00
  • Dupla esély – 1X: 1.03
  • Dupla esély – X2: 5.40

  Liverpool – Rangers: tudnivalók a meccsről

  A meccs kezdete előtt az alábbi pár hasznos információval is érdemes tisztában lenni, hiszen ezek közül néhány a meccs végkifejletére is hatással lehet:

  Sérültek listája:

  Sérültek terén Jurgen Klopp egyelőre úgy fest, hogy csak a védelemből lesz kénytelen nélkülözni egy játékosát Andrew Robertsont, aki azonban stabil kezdő szokott lenni, így az ő pótlása okozhat fejtörést. A skót együttes esetében Giovanni van Bronckhorst a középpálya kivételével mindenhol számíthat 1-1 hiányzóra. A kapusok közül Jon McLaughin bajlódik sérüléssel, a védelemből John Souttar, míg a támadók közül Tom Lawrence hiányozhat majd.

  Egymás elleni mérleg:

  A két együttes eddig mindösszesen egyetlen meccset játszott egymás ellen. Erre még 2011-ben került sor egy barátságos mérkőzés formájában. Akkor a Rangers együttese 1:0-s sikert tudott elérni az angol csapat ellen.

  Mérkőzés helyszíne, időpontja:

  A mérkőzés október 4-én, a liverpooli Anfield Road-on játsszák majd, 21:00-s kezdősípszóval.

  Hol fogadhatunk a mérkőzésre?

  A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de a legjobb szorzókat itt érhetjük el: Rabona, bet365, Unibet.

2. Eintracht Frankfurt vs Tottenham Tippek

 • A Bajnokok Ligája 3. fordulójában a német Frankfurt együttese az angol Tottenham együttesét látja majd vendégül, ami szoros párharc lehet. Az alábbi cikkben ezért megtalálható pár Frankfurt – Tottenham tipp és esély latolgatás a Bajnokok Ligája és a fogadások szerelmesei számára.

  Természetesen a Bajnokok Ligája meccsek szorzói folyamatosan változhatnak, amik alapján érdemes mérlegelni az Frankfurt – Tottenham tippeket is.

  3 kedvező Frankfurt – Tottenham tipp

  A Frankfurt és a Tottenham is 3-3 ponttal áll a D csoportban, tehát a másikhoz viszonyítva akár lépéselőnybe is kerülhet valamelyik együttes. Emiatt izgalmas meccsre van kilátás, amin az alábbi 3 Bajnokok Ligája tipp igen érdekes lehet:

  Dupla esély: X2 – 1.30

  A D kvartettet egyelőre némi meglepetésre a portugál Sporting CP együttese vezeti,mögöttük a Tottenhammel és a Frankfruttal. Előzetes várakozások szerint az angolokat várják csoportelsőnek, míg a többiek a 2., 3. helyért küzdhetnének. Ahhoz hogy ez így alakuljon a Spurs együttesének most győznie kellene, de német pályán ez sohasem könnyű feladat. Emiatt egy biztosabb Frankfurt – Tottenham tipp lehet, ha dupla eséllyel fogadunk majd a döntetlenre, vagy a vendég sikerre.

  Gólszám: 2.5 alatt – 2.00

  Gólstatisztikák terén egyelőre mindkét fél visszafogottan teljesít. A hazai német együttes ugyanis 2 meccsen 1 lőtt és 3 kapott gólt tud felmutatni. Az angolok nem sokkal jobbak e téren, hiszen 2 meccs két lőtt és 2 kapott gól a vonatkozó mérlegük. Ezek alapján nem biztos, hogy egy gólgazdag mérőzésre számíthatunk majd. Antonio Conte együttesei amúgy sem a gólzáporos meccsekről híresek. Ennek fényében egy kifejezetten kecsegtető Frankfurt – Tottenham tipp lehet, hogy a gólszám 2.5 alatt marad majd a mostani Bajnokok Ligája meccsen is.

  Félidő: döntetlen – 2.20

  Alapjában véve a mostani meccsen nem várható el az, hogy bármelyik együttes lefocizza a másikat. sokkal inkább egyenlő erők taktikus, megfontolt játékára számíthatunk, ahol akár egy-egy hiba is döntő faktor lehet. Emiatt azonban az első félidőben az sem biztos, hogy bármelyik fél előnybe tudna kerülni. Egy jövedelmező Frankfurt – Tottenham tipp lehet tehát, hogy a félidő döntetlennel zárul majd.

  Frankfurt – Tottenham esélyek a Bajnokok Ligájában

  A sportfogadási oldalak kínálata alapján azt láthatjuk, hogy a vendégek lehetnek esélyesebbek a meccsen, de nehéz mérkőzésre számíthatnak majd. Ezt az Frankfurt – Tottenham tippek szorzói is alátámasztják:

  • Hazai győzelem: 3.65
  • Döntetlen: 3.60
  • Vendég győzelem: 2.05
  • Dupla esély – 1X: 1.81
  • Dupla esély – X2: 1.30

  Frankfurt – Tottenham: infók és tudnivalók

  A meccs kezdete előtt az alábbi pár hasznos információval is érdemes tisztában lenni, hiszen ezek közül néhány a meccs végkifejletére is hatással lehet:

  Sérültek listája:

  A hazai együttesnél Oliver Glasner számára a védelem összeállítása okozhat majd problémát, hiszen Christopher Lenz, Luca Pellegrini és Almamy Toure személyében hárman is hiányozhatnak majd a védők közül.

  Egymás elleni mérleg:

  A két együttes eddig még sohasem találkozott egymással a Bajnokok Ligája történelmében, sőt ami azt illeti az Európa Ligában, de még barátságos meccseken sem sikerült összemérni egymással erejüket.

  Mérkőzés helyszíne, időpontja:

  A mérkőzés október 4-én, a frankfurti Deutsche Bank Park kerül megrendezésre, 21:00-s kezdettel.

  Hol fogadhatunk a mérkőzésre?

  A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de a legjobb szorzókat itt érhetjük el: Rabona, bet365, Unibet.

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 18bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 40.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Napi Duplázó október 4. ✔ Szorzó 2,10 ✔ Potenciális nyereség 21*OOO Ft

VIP TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10.000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

SPORTFOGADÁS TIPPEK
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000ft