Napi duplázó, október 1

A tegnapi nappal lezártuk a hónapot, egy nagyon jó hónapot, ahol több ezer magyar sportfogadó nyert a tippjeinkkel, egy rövid statisztika szeptemberről

Duplázók- 20 nyertes dupla-11 vesztes dupla -átlag szorzó 2,14

Szerkesztőség szelvénye- 13 nyertes-17 vesztes -átlag szorzó 3,28, itt figyelem habár a vesztes szelvények száma nagyobb, itt is jóval profiton vagyunk.

Még több nyertes szelvényért ne feledjétek VIP csoportunkat, amely ingyenes és tegnap óriási sikerünk volt ott is, egy 5,30-as valamint egy 2,88-as nyertes szelvényt adtunk.

FIGYELEM!!!Van egy nagyszerű bónusz ajánlatunk a CASINIA fogadóirodától, azokra is érvényes akiknek már régóta van számlájuk náluk.Akit érdekel több részlet irjon e-mailt nekünk az office@ingyentippek.com e-mail cimre.

Miven nagyon sokan vagytok olyanok akiknek már van CASINIA számlájuk, a mai naptól kezdve azok is beléphetnek ingyenes VIP csoportunkban akik új számlát nyitanak oldalunkról az Unibet, valamint Winmasters fogadóirodánál. Regisztrálj bannerünkről bármelyik fogadóirodához, fizess be 15.000 Forintot és 100%-os befizetési bónuszban részesülsz. Regisztrálás után küldj e-mail nekünk az office@ingyentippek.com e-mail cimre és ingyen VIP csoportunk tagja leszel.

VIP CSOPORTUNK RENGETEG MEGLEPETÉST TARTALMAZ, PRÓBÁLD KI TE IS, TÖBB INFORMÁCIÓT VIP CSOPORTUNKRÓL ITT TALÁLSZ

Többek közt VIP csoportunk tartalmaz egy 60 oldalas sporfogadási könyvet, valamint egy exkluziv stratégiát, amely már több ezer magyar fogadónak napi profitot hoz.

Mai duplánkat az Unibetnél játszodjun, regisztrálj bannerünkről az Unibethez és első fogadásod 20.000 

 

Powered by Live Score & Live Score App