Napi Duplázó november 29. ✔ Szorzó 2,15 ✔ Potenciális nyereség 21*5OO Ft

1. Ecuador vs Szenegál Tippek

  • A USA nem tudott győzni az utolsó 5 mérkőzésén.

2. Irán vs Egyesült Államok Tippek

  • A USA nem tudott győzni az utolsó 5 mérkőzésén.

    Ez a párharc nem sportszakmai, sokkal inkább politikai okokból számít rangadónak. A két ország között évek óta feszült a viszony, így a sportban is rendre kiemelt figyelmet kap a két ország versenyzőinek, csapatainak egymás elleni küzdelme. Nem kivétel ez alól a mostani csörte sem, kiváltképpen azt figyelembe véve, hogy a párharc győztese mindenképpen továbbjut.

    A hangulatot az is felkorbácsolta, hogy az amerikai szövetség a közösségi oldalain egy rövid ideig az iráni zászlót úgy jelenítette meg, hogy hiányzott belőle az ország címere, így az iráni szervezet a FIFA-hoz fordult…

    A pályán remélhetőleg sportszerű küzdelem zajlik majd, már csak azért is, mert mindkét válogatott képes szép futballra, amit meg is mutatott mindkét fél az eddigi összecsapásain. Bár az éllovas Anglia kiütötte Iránt, amely így is kétszer eredményes volt, majd a Wales kapuját is kétszer bevette. Az amerikaiak ugyan mindkét szigetországi csapattal döntetlent játszottak, de talán mindkét meccsen közelebb jártak a győzelemhez, mint riválisuk, azaz játékban kifejezetten jó teljesítményt nyújtottak.

    A döntetlen az arab csapatnak kedvezne – már ha Wales nem győzi le Angliát, mert akkor Irán és az Egyesült Államok is búcsúzna a pontosztozkodással.

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a DACHBET oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 40.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Napi Duplázó november 29. ✔ Szorzó 2,15 ✔ Potenciális nyereség 21*5OO Ft

VIP TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10.000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

SPORTFOGADÁS TIPPEK
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!