Napi Duplázó november 27. ✔ Szorzó 2,28 ✔ Potenciális nyereség 22*8OO Ft

1. Horvátország vs Kanada Tippek

 • Horvátország nem vesztett mérkőzést az utolsó 7 mérkőzésén.

  A Luka Modrics vezette generáció utolsó világbajnoksága egy kifejezetten rossz mérkőzéssel indult, hiszen Nikola Vlasics helyzetét leszámítva csak 0.38-as xG-t tudtak összehozni. Ugyan félterületekben 24 sikeres átadást csináltak a horvátok – Marokkó csak 11-et -, ezzel szemben az úgynevezett 14-es zónában öt darabot. Ergo vagy beadások után, vagy a félterületekből érkező labdákkal tudtak lövőhelyzetet kialakítani, amely egyrészt fakadt a marokkóiak védekezéséből (lezárták a belső területeket), másrészt a kreativitás hiányából.

  Kanada hozta össze az első forduló legmagasabb várható gólját (2.98), mégsem tudtak betalálni Belgium ellen. Az extrém magas védelmi vonal (51 méter) meglepte a belgákat, akik konkrétan a saját kapujuk elé voltak szegezve a meccs bizonyos részeiben. Igaz, ez öngyilkos taktika lehet egy olyan válogatottal szemben, amely az átmenetekben erős igazán – lám, 1-0-ra kikaptak a kanadaiak. Ennek ellenére egy roppant szimpatikus csapat benyomását keltették Alphonso Daviesék, akik Horvátország ellen nem esélytelenek. Sőt, ha hozzák az első fordulóban látottakat, nem csak a semleges szurkolók szívét nyerhetik meg.

2. Spanyolország vs Németország Tippek

 • Spanyolország gálázott az első körben, s most a csúcsrangadón egy pont is elég lehet nekik Németország ellenében.
  Spanyolország csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van.
  Egyrészt szenzációs az, hogy ha egy csapat hét gólt szerez, ráadásul hat különböző gólszerzővel, másrészt viszont figyelmeztető jel kell legyen, hogy hét kaput találó lövésük volt Luis Enrique fiainak, ami mellé a jókora túlteljesítés is azt mutatja, hogy ez igencsak egyszeri eset volt ekkora különbséggel. Nagy kérdés, hogy mennyire lőtték el most a puskaport, mert láttunk már rá példát, hogy egy hatalmas győzelem utána következő körben egy jobb ellenféllel szemben minden kihagytak és el is bukták a meccset. Most egy pont is csaknem biztos továbbjutást érne, ezt pedig nem szabad figyelmen kívül hagyni, még ha nem is szabad a döntetlenre játszani.
   
  Az első félidőt uralta Hansi Flick alakulata, majd megannyi elpuskázott helyzet után már lehitték, hogy meg van a győzelem és ez lett a vesztük. Ez még egyszer nem fér bele és most a csoportbeli legerősebbnek vélt rivális ellen kell már győzni, mert máskülönben kicsúszik a kezükből a sorsuk és szinte biztos, hogy újfent nem jutnak tovább a kvartettből, ahogy történt az négy éve. Abban reménykedhetnek, hogy náluk azután, hogy csaknem minden kimaradt, majd most kiszakad a gólzsák.

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a DACHBET oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 40.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Napi Duplázó november 27. ✔ Szorzó 2,28 ✔ Potenciális nyereség 22*8OO Ft

VIP TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10.000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

SPORTFOGADÁS TIPPEK
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!