Napi Duplázó november 26. ✔ Szorzó 2,14 ✔ Potenciális nyereség 21*4OO Ft

1. Franciaország vs Dánia Tippek

  • Franciaország ezt megelőzően 7 győzelmet aratott 11 mérkőzésen a(z) Dánia csapata ellen.

2. Argentína vs Mexikó Tippek

  • A Mexikó nem tudott győzni Argentína csapata ellen az utóbbi 3 mérkőzésén.
    Az egyértelmű csalódással felérő vb-rajt után Argentína az általa jól ismert Mexikó ellen reménykedhet a javításban szombat este. Lionel Scaloni együttese az arcpirító fiaskó feledtetése érdekében nagyon fohászkodott, hogy feláll a padlóról, ehhez első sorban pontosabb és élesebb támadójátékra lesz szükség. Messi, Di María, Lautaro Martínez és Álvarez nem tudott akciógólt szerezni a nála jóval hátrébb rangsorolt csapat ellen. Kedden a szaúdiak kapusa, Mohammed al-Ovajsz parádésan védett, és a mexikóiak ketrecét őrző Guillermo Ochoa sem kezdte rosszul a tornát Lewandowski tizenegyesének hárításával. Érdekes szereplője lehet a mérkőzésnek Rogelio Funes Mori, akit az argentinoktól honosítottak a mexikóiak – most először találhatja szemben magát volt hazájával. A két csapat eddig háromszor találkozott egymással világbajnokságon: 1930-ban, 2006-ban és 2010-ben egyaránt az Albiceleste győzött, melyet most a győzelmi kényszer is nyomhat.

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a DACHBET oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 40.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Napi Duplázó november 26. ✔ Szorzó 2,14 ✔ Potenciális nyereség 21*4OO Ft

VIP TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10.000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

SPORTFOGADÁS TIPPEK
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!