Napi Duplázó november 25. ✔ Szorzó 2,O5 ✔ Potenciális nyereség 2O*5OO Ft

1. Anglia vs USA Tippek

 • A USA nem tudott győzni az utolsó 4 mérkőzésén.

2. Hollandia vs Ecuador Tippek

 • Ecuador nem vesztett mérkőzést az utolsó 8 mérkőzésén.
  Hollandia nem vesztett mérkőzést az utolsó 16 mérkőzésén.
  Hollandia csapatának 4 mérkőzéses győzelmi sorozata van.

  Vasárnap 17 órától a Katar–Ecuador mérkőzéssel veszi kezdetét a 22. labdarúgó-világbajnokság Katarban, a történelem első tornája, melyet a Közel-Keleten rendeznek meg, egyben a második ázsiai foci-vb.

  Az A csoport favoritjának Hollandia számít, a nyitómeccs két érintettje mellett még a Sadio Manét végül nélkülöző afrikai kontinensbajnok Szenegál kapott helyet a négyesben. Amelyik csapat megnyeri a nyitómeccset, nagy lépést tehet a továbbjutás felé, a vesztes további esélyei pedig jelentősen csökkenhetnek. Nem titkoltan Katar és Ecuador egyaránt meglepetést szeretne okozni, a hazaiak rendezőként mindenképpen a továbbjutást tűzték ki célul, a dél-amerikai csapat pedig már a selejtezők során is bizonyítani tudta, hogy fiatal, minőségi futballistákkal rendelkezik és ugyancsak hosszabb menetelésben reményedik.

  Katar nemzetközi szinten kevésbé lehet ismert, és a felkészülési mérkőzések eredményei nem predesztinálhatják őket túl magasra, de hazai pályán biztosan számolni kell velük bármelyik meccsen. Papíron az ecuadoriak erősebbek lehetnek náluk, hiszen a rutinos Enner Valencia (Fenerbahce) mellett több játékosuk futballozik topligában, mint Moisés Caicedo és Pervis Estupinán (mindkettő Brighton) vagy Piero Hincapié (Bayer Leverkusen). Ezzel együtt a hazai pálya előnye és a helyi szurkolók támogatása mindenképpen Katar mellett szólhat, így erősen 50-50 százalék körüli mérkőzésre van kilátás.

  A két csapat eddig egyetlen alkalommal találkozott egymással, négy évvel ezelőtt egy meglehetősen szórakoztató barátságos mérkőzést vívtak meg Dohában, melyet a vendéglátók 4–3-ra nyertek meg a meccset kilenc emberrel befejező Ecuador ellen.

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a DACHBET oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 40.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Napi Duplázó november 25. ✔ Szorzó 2,O5 ✔ Potenciális nyereség 2O*5OO Ft

VIP TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10.000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

SPORTFOGADÁS TIPPEK
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!