Napi Duplázó november 24. ✔ Szorzó 2,44 ✔ Potenciális nyereség 24*4OO Ft

1. Brazília vs Szerbia Tippek

 • Szerbia nem vesztett mérkőzést az utolsó 6 mérkőzésén.

  Brazília nem vesztett mérkőzést az utolsó 15 mérkőzésén.
  Szerbia csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van.
  Az este 20 órai idősávba jut az első forduló utolsó összecsapása, ahol megkezdi a tornát a legnagyobb esélyesnek tartott brazil együttes is. Tite legénysége elképesztő névsorral érkezik a tornára, ahol még a kimaradók közt is sztárokat találunk, de valahol meg kellett húznia a rutinos szakembernek a határt. Vannak kérdőjelek, mert a szélsővédők terén nagyon gyengének tűnik a minőség a többi poszthoz képest, valamit a támadók kapcsán is megjegyezhetjük, hogy igazán magasra taksált riválisok ellen szenvednek, de most remek nyitányt kaptak ahhoz, hogy kicsit elhessegessék a negatív hangokat, ha sikerülne egy könnyed sikerrel rajtolni.
  Négy éve már találkoztak, de akkor még nem Dragan Stojkovic irányította azt a szerb csapatot, amelyben brutális támadópotenciál van, csak ezt egyrészt ki kell tudni hozni magukból, másrész ki kell egyensúlyozni a védekezéssel, ami már komolyabb problémákat okozhat. Csaknem minden meccsükre jellemző, hogy sok találat születik, így talán ebben bízhatnak, hogy jobb támadók, mint védők és túl fogják rúgni az ellenfeleiket.

2. Portugália vs Ghána Tippek

 • portugálok a 2016-os Európa-bajnoki címük óta a nagy tornákon már a nyolcaddöntők során búcsúzni kényszerültek. Ronaldo mindkét alkalommal a csoportban megszórta magát, majd a legjobb 16 között néma maradt. A veterán center nélkül elképzelhetetlen a kezdőtizenegy, ami azonnal teherré válik, amint nem szerez gólt. Természetesen nem csak a keddtől csapat nélkül tengődő ötszörös aranylabdás szolgáltat kérdőjeleket, hanem maga Fernando Santos is, aki 6 éve a reaktív, minimalista focijával sikerre vezette az országát, de ez a keret túlnőni látszik rajta, ami egy csúnya bukással járhat.

  Az első pofon a honosítási hullámba fogó Ghána ellen jöhet, akiknél csak idén hét európai születésű labdarúgó debütált és a további kiszemeltek között van Eddie Nketiah vagy éppen Ansgar Knauff. Hosszútávon megerősödhet vele a válogatott, de rövidtávon ez komoly ellentéteket is szülhet öltözőn belül, miután számos játékos kiharcolta a világbajnoki szereplés jogát, majd otthon hagyták őket az új fiúk kedvéért.

   

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a DACHBET oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 40.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Napi Duplázó november 24. ✔ Szorzó 2,44 ✔ Potenciális nyereség 24*4OO Ft

VIP TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

SPORTFOGADÁS TIPPEK
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!