Napi Duplázó november 23. ✔ Szorzó 2,74 ✔ Potenciális nyereség 27*4OO Ft

1. Belgium vs Kanada Tippek

  • A játéknapot Kanada visszatérése zárja, ám Belgium egyáltalán nem lesz könnyű ellenfél. Az európaiak aranygenerációjának egyik utolsó dobása lehet a katari világbajnokság. Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Romelu Lukaku egyaránt vezére ennek a válogatottnak, ám az achilles-sarkát nem elöl kell keresni. Az Aldelweireld – Verthongen páros még mindig alappillér Roberto Martinez együttesében, azonban minőségi utánpótlás híján, ez a legsebezhetőbb pontja a belgáknak. Ellensúlyozva ezt, a két szárnyvédő kiléte lesz a kulcsfontosságú (Carrasco, Castagne, Meunier, akár Trossard), egyrészt védekezésben stabilitást kell adjanak, másrészt a belga csapat legnagyobb skilljének számító átmenetekben megfelelő támogatást adjanak Hazard-éknak.

2. Spanyolország vs Costa Rica Tippek

  • Costa Rica nem vesztett mérkőzést az utolsó 5 mérkőzésén.
    Szerdán délután 17 órától bemutatkozik a tornán a sok kritikát kapó Luis Enrique legénysége, ahol a túl sok barcelonai fiatal miatt komoly kételyek merültek fel sokakban, hogy ennek bizony bukás lehet a vége. A keret nem rossz valójában, de hogy mennyire fog egységessé érni abban valóban lehet kételkedni, mert centerük egyetlen egy lesz, ami igen bátor vállalás, cserébe a legjobb formában lévők közt akad, aki eddig nem sok esélyt kapott a szövetségi kapitánytól.
    Papíron a kvartett leggyengébb csapata a hatalmas rutinnal rendelkező észak-amerikai csapat, amelynek a kispadján a harmadik vébéjére készülő Luis Fernando Suárez ül, aki csak tovább növeli a tapasztalatot, mint faktort, amiben bízhat a gárda. A nyolc évvel ezelőtti csodával határos menetelésből még mindig akadnak a keretben páran, s talán tőlük remélik, hogy ismét meg tudják lepni az egész világot.

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a DACHBET oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 40.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Napi Duplázó november 23. ✔ Szorzó 2,74 ✔ Potenciális nyereség 27*4OO Ft

VIP TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10.000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

SPORTFOGADÁS TIPPEK
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!