Napi Duplázó május 2. Szorzó 2,49 Potenciális nyereség 24*9OO Ft

A törvényesen működő fogadóiroda, amelyik a legmagasabb szorzókat kínálja a napi duplázóra, az 22bet. Regisztrálj ide vagy bármelyik bannerre kattintva az oldalon és 35000 forint bónuszt kapsz az első befizetés alkalmával, Ezen kívül, ha a mi oldalunkon található linkeken keresztül regisztrálsz az 22bet-nél és küldesz nekünk egy képernyőfotót, amelyiken látszik, hogy befizettél legalább 6000 forintot, automatikusan VIP tag leszel oldalunkon és naponta küldünk neked e-mailben exkluzív tippeket, melyek nyerési rátája 90%!

Napi Duplázó május 2. Szorzó 2,49 Potenciális nyereség 24*9OO Ft

Valencia – Barcelona 21:00
Hatalmas lehetőséget szalasztott el hét közben a Barca: hazai pályán 2-1-re kikapott a Granadától, így maradt a 3. helyen, 2 pontra a listavezetőtől. Messiék most Valenciába látogatnak, ahol legutóbb 2-0-ra kikaptak – kétszer egymás után nem hibáznak?
A Valencia otthon 8 bajnoki óta veretlen, ezek közül négy találkozót megnyert, négyet döntetlenre hozott.
A Valencia legutóbbi 8 hazai ligameccsén hatszor mindkét fél betalált.
A Barcelona a héten úgy kapott ki a Granadától, hogy Messi góljával még megszerezte a vezetést.
Utolsó három egymás elleni meccsük során a Valencia mindig két gólt szerzett, ebből a három találkozóból pedig egyet meg is nyertek a “Denevérek”, míg egyet döntetlenre hoztak.

Monaco – Lyon 21:00
A Lyon legutóbb hatalmas lehetőséget szalasztott el, ugyanis 2-0-s előnyről kapott ki 3-2-re a Lille ellen, ezzel 6 pontra került az 1. helytől. A 9 tétmeccs óta veretlen Monaco ellenben csupán 2 pontra van a listavezetőtől a forduló előtt – tartja a lépést?
A Lyon utolsó két tétmeccsét elbukta, ezen a két találkozón 5 gólt kapott.
Utoljára április 21-én találkozott a két csapat, akkor a Francia Kupa negyeddöntőjében a Monaco 2-0-ra győzött, 0-0-s első félidő után.
A Monaco hazai pályán utoljára február közepén kapott gólt, azóta 5 találkozót hozott le úgy, hogy nem kapitulált hátul. Ezek közül hármat meg is nyert a rendes játékidőben.
Őszi bajnokijukat a Lyon nagyon simán nyerte meg, 4-0-s első félidő után a Monaco erejéből csak a szépítésre futotta, így a vége 4-1 lett.

Napi Duplázó május 2

A tapasztalattal rendelkező sportfogadók, akik nyereséget akarnak elérni, csak napi duplázót játszanak, és ezt nem csak alkalmanként teszik meg, hanem hosszú távú stratégiával rendelkeznek, amelyhez éves költségvetést rendeltek. A napijeggyel ellentétben a sportfogadásoknál, itt gyakoribb sikerekre van szükség, mivel mégiscsak alacsonyabb szorzókról beszélünk, amelyek csak akkor hoznak profitot, ha a hónap végén a teljes egyenleg pozitív. Tartsd meg a tétet minden napra, amikor egy napi duplazó jegyet játszol, és csak a hónap végén húzd meg a vonalat, mert a sportfogadási tippekben lehetnek meglepetések, még akkor is, amikor legkevésbé számítasz rá, fontos, hogy ne riadj meg és maradj nyugodt, hogy ne veszítsd el a teljes befektetést.

Íme így néz ki weboldalunk napi duplázója az október napra.

TIPPEK

DÁTUMFOGADÁS ÉRTÉKESZORZÓSZELVÉNYSZELVÉNY ÁLLAPOTAMÉRLEGÖSSZEG
01.05.2021 10.000 HUF 2.20 Lille - Nice: Lille gyoz
AC Milan - Benevento: AC Milan gyoz
VESZTESEG -10.000HUF -10.000HUF
02.05.2021 10.000 HUf 2,49 Valencia – Barcelona: Mindkét csapat gólt szerez
Monaco – Lyon: Mindkét csapat gólt szerez
NYERŐ 14.900 HUF 4.900 HUF
03.05.2021 10.000 HUf 2.62 MOL Fehérvár - Újpest FC: MOL Fehérvár gyoz
Sevilla - Athletic Club Bilbao: Sevilla gyoz
VESZTESEG -10.000 HUF -5.100 HUF
04.05.2021 10.000 HUF 2.40 Manchester City - Paris SG: Igen Mindkét csapat gólt szerez
Chindia Târgovişte - Gaz Metan Mediaş: Close Alatt 2.5 Gólok száma
VESZTESEG - 10.000 HUF - 15.100 HUF
05.05.2021 10.000 HUF 2.09 ACS Sepsi OSK Sfântul Gheorghe - Universitatea Craiova: Felett 1.5 Gólok száma
Chelsea - Real Madrid: Felett 1.5 Gólok száma
- - -

Napi Duplázó május 2. Szorzó 2,49 Potenciális nyereség 24*9OO Ft

Ha szép nyereséget szeretnél nagy kockázatok nélkül, akkor a Napi Duplázó jó megoldás, mivel nagy bizalommal rendelkező fogadási tippekből áll, általában 1, 2 vagy 3 mérkőzés választandó a kettős szorzó kialakításához. Alapvetően ezzel a téttel megduplázod a befektetést, 110 000 HUF (Ft) fogadással 20 000 Ft-ot nyerhetsz

Ha egy jó napi duplázót keresel a mai napra, akkor ne pazarold az idődet ajánlatok keresésével, mi minden nap több elemzett változatot kínálunk számodra

Ez a fogadási típus egy nagyon jó és hosszú távú megoldás, de ehhez minden alkalommal meg kell tartanod a tétet

VIP TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

SPORTFOGADÁS TIPPEK
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.