Napi Duplázó július 29 Szorzó 2,18 Potenciális nyereség 21*8OO Ft

Napi Duplázó július 29 Szorzó 2,18 Potenciális nyereség 21*8OO Ft. A mai nap duplázóját a UNIBET-nel irodánál játszuk.

 Regisztrálj itt a UNIBET-nel irodához és egy 2O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 2,18 a lehetséges nyeremény 21.8OO forint.

1. Udinese – Lecce Tippek

  • A Lecce nem tudott győzni Udinese csapata ellen az utóbbi 3 mérkőzésén.
     
    Kevin Lasagna Udinese csapatának legjobb góllövője 10 góllal. Marco Mancosu 13 alkalommal talált a kapuba a Lecce színeiben.
     
    Lecce nem győzött az utolsó 6 mérkőzésén vendégként.

Napi Duplá július 29 Szorzó 2,18 Potenciális nyereség 21*8OO Ft

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.