Napi Duplázó július 1 Szorzó 2,1O Potenciális nyereség 21*OOO Ft

Napi Duplázó július 1 Szorzó 2,1O Potenciális nyereség 21*OOO Ft Ft. A mai nap duplázóját a UNIBET-nel irodánál játszuk.

 Regisztrálj itt a UNIBET-nel irodához és egy 2O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 2,10 a lehetséges nyeremény 21.OOO forint.

1. Osijek – Rijeka (Horvátország 1. HNL Liga) Tippek

  • A Rijeka nem tudott győzni az utolsó 4 mérkőzésén.
     
    Eszék hazai mérlege ebben a szezonban: 11-4-0.
     
    Eszék nem vesztett az utolsó 16 mérkőzésén.

Napi Duplá július 1 Szorzó 2,1O Potenciális nyereség 21*OOO Ft

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.