Napi Duplázó Február 21 Szorzó 2,26 Potenciális nyereség 22.6OO Ft

A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. A napi Duplázó lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Napi Duplázó Február 21 Szorzó 2,26 Potenciális nyereség 22.6OO Ft

Napi Duplázó Február 21 Szorzó 2,26 Potenciális nyereség 22.6OO Ft

1 – Tippek Bayern München – SC Paderborn 07
A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bayern München csapatának kedvez (9:2).
Az elmúlt fél évben a Bayern München ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Paderborn háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Bayern München sikeresebb volt a közelmúltban.

2 – Tippek Brescia – Napoli


A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Napoli csapatának kedvez (2:1). Az elmúlt fél évben a Brescia egyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Napoli négyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Napoli az utóbbi mérkőzéseit.

Napi Duplázó Február 21

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Post Views: 245
Powered by Live Score & Live Score App