Napi Duplázó december 02. ✔ Szorzó 2,03 ✔ Potenciális nyereség 2O*3OO Ft

1. Kamerun vs Brazília Tippek

 • Portugália csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van.
  Egyetlen sikere van az afrikaiaknak a dél-amerikaiakkal szemben, majd húsz évvel korábbról, mikor Rigobert Song nem szövetségi, hanem csapatkapitány volt. Most a kispadról kell megoldást találnia arra, hogy nyerjenek, ráadásul egy góllal nem is valószínű, hogy elég lenne, így nyugodtan számolhatnak azzal, hogy több találattal kell legyőzni a már biztosan továbbjutó világelsőt.
  Tite bedobhatja az eddig keveset játszókat, mert az is bőven belefér nekik, hiszen egy vereség esetén is különleges eredmények kellenek ahhoz, hogy taszítsák csapatát az első helyről. Nekik már a folytatásra kell gondolni, hogy ki jön majd szembe a legjobb tizenhat közt, s ezt a meccset sérülésmentesen letudni.

2. Dél – Korea vs Portugália Tippek

 • Portugália csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van.

  A portugál válogatott messze nem játszik olyan jól, mint amilyen erős a kerete, de rutinos résztvevőként így is egyike annak a három csapatnak, amely már két fordulót követően továbblépett két győzelmének köszönhetően. Ennek fényében az sem lenne meglepő, ha – a címvédő franciákhoz hasonlóan – amolyan cserecsapattal állna fel a dél-európai gárda az utolsó szalmaszálba kapaszkodó dél-koreaiak ellen.

  Az nem kérdés, hogy legerősebb összetételében Portugália erősebb az ázsiai riválisánál, de a franciák Tunézia elleni veresége megmutatta, hogy egy összeszokatlan és kevéssé motivált tartalékos együttes kevésnek bizonyulhat egy szerényebb képességű, ámde továbbjutásért küzdő alakulattal szemben. Márpedig a megalkuvást nem tűrő dél-koreaiak támadni fognak, mivel számukra csakis a győzelem érhet továbbjutást. Eddig vegyes a kép róluk, mert bár egy kifejezetten rossz meccsen örülhettek az Uruguay elleni 0-0-nak, ugyanakkor a folytatásban sokkal jobb játékkal alulmaradtak a számukra ki-ki mérkőzésnek számító Ghánával szemben.

  Az összecsapás kimenetele leginkább tehát a Portugália hozzáállásától függ, mert ha ugyanúgy ellazsálja az utolsó fordulót, mint a franciák, akkor akár a győzelemre is lehet esélye a Koreai Köztársaságnak, ellenkező esetben ezt viszont nehéz elképzelni.

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a UNIBET oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Napi Duplázó december 02. ✔ Szorzó 2,03 ✔ Potenciális nyereség 2O*3OO Ft

VIP TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10.000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

SPORTFOGADÁS TIPPEK
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!