Napi Duplázó december 01. ✔ Szorzó 2,14 ✔ Potenciális nyereség 21*4OO Ft

1. Costa Rica vs Németország Tippek

 • A négyszeres világbajnok német csapatot meglegyintette a kiesés szele, miután nagy meglepetésre kikapott a japán válogatottól a nyitókörben, ugyanakkor a puszta eredmény nem tükrözi az esélyesek között számon tartott gárda teljesítményét, mivel a kudarc oka elsődlegesen nem a rossz játék, hanem a rengeteg kihagyott helyzet volt. A Nationalelf aztán a spanyolok elleni rangadón bebizonyította, hogy tényleg jó futballra képes és szorult helyzetben is van tartása, ugyanis hátrányból kellett egyenlítenie, hogy ne legyen a mostaninál is nehezebb a helyzete.

  Merthogy mutatott teljesítménye alapján akármennyire is megérdemelné Hansi Flick szövetségi kapitány együttese a továbbjutást, az azért nincs teljesen a saját kezében, mert nagyon nagy gólkülönbséggel – akár hét góllal – kellene nyernie, ha a csoport másik meccsén a spanyolok kikapnának Japántól… De látva Costa Rica eddigi produktumát, bizony az sem kizárt.

  A közép-amerikai gárda ugyan 1-0-ra felülmúlta Japánt, de mindezt értékelhető támadójáték nélkül tette, mivel mindössze két labdaérintése volt az ellenfél büntetőterületén. A minőségbeli hátránya pedig rendkívüli módon kiütközött a spanyoloktól elszenvedett hétgólos vereség alkalmával, márpedig a különbség most is hasonló lesz.

  Összességében a németek mindaddig nagyon teperni fognak, amíg a spanyolok nem vezetnek egy, de inkább két góllal a másik találkozón, mert akár a gólkülönbség is dönthet a nyolcaddöntőbe jutásról. Ami a Nationalelf szerencséje, hogy a spanyolok nem éppen arról híresek, hogy ellazsálnának egy meccset, hogy kiejtsenek egy másik csapatot.

   

2. Horvátország vs Belgium Tippek

 • Horvátország nem vesztett mérkőzést az utolsó 8 mérkőzésén.

  Amennyiben Marokkó pontot szerez Kanada ellen, biztosan kiesik vagy Belgium, vagy Horvátország. A legutóbbi torna ezüstérmesei kiütötték Kanadát a második fordulóban, és nagyon megnyerőnek tűntek. Alacsony minőségű helyzeteket engedtek Kanadának (0.32 xG), pedig a labda náluk volt kevesebbet. Ugyanakkor már a támadó harmadban igyekeztek labdaszerzést kikényszeríteni, amely Belgium ellen aranyat érhet – jelen esetben továbbjutást.

  Roberto Martínez állása veszélyben, akárcsak a belgák reményei. A hírek szerint áll a bál az öltözőben, több játékos beszélő viszonyban sincs egymással. A védelem több sebből vérzik, labdás fázisokban impotens a belga válogatott, a befejezés pedig botrányos. Hogyan lesz ebből egyenes kieséses szakasz?

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a UNIBET oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Napi Duplázó december 01. ✔ Szorzó 2,14 ✔ Potenciális nyereség 21*4OO Ft

VIP TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10.000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

SPORTFOGADÁS TIPPEK
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!