Home / TIPPEK / Napi duplázó, augusztus 5

Napi duplázó, augusztus 5

Ezen a hétvégén elkezdődött több fontos Európai bajnokság, természetesen a legfontosabb és egyben a legkérdekesebb a francia bajnokság, óriási harc várható a PSG és Monaco között, mindenki nagyon érdekelten várja, hogy Neymar megérte vagy sem a 222 milló eurót, tehát mi is szorosan fogjuk követni a francia bajnokságot, mai duplánk egyik mérkőzése a PSG-Amiens, ahol gól záporos mérkőzésre várhatunk. Másik mérkőzésünköt a német szuperkupából választottuk, ahol ugyancsak nagyon érdekes mérkőzésre várhatunk, Bayert Munchen-Borussia Dortmund.

Tegnapi duplánk sikeres volt, 2,33-as szorzót kaszáltunk, rengeteg boldog sportfogadó irt nekünk, hogy megköszönje a tegnapi tippeket, reméljük a mai nap is gazdag lessz.

Duplánkat szokás szerint az Unibetnél játszodjuk, oldalunkon levő bannerekről ti is nyithattok számlát a világ egyik legjobb fogadó irodájánál és 20.000 Ft-os kockázatmentes fogadásban részesültök.

ÚJ!!!Az ingyentippek.com csapata össze álitott nektek ingyen egy könyvet,amely segitégével ti is sikeres sporfogadók lehettek, részletekért kattints IDE.

 

Facebook Comments

About ultrass89

Check Also

Foci tippek: AUSZTRIA – LENGYELORSZÁG, Európabajnokság selejtező – 2019.03.21

Foci tippek: AUSZTRIA – LENGYELORSZÁG, Európabajnokság selejtező – 2019.03.21 A mérkőzést a bécsi Ernst-Happel Stadionban …

   
Powered by Live Score & Live Score App
en_USEnglish
en_USEnglish