Napi Duplázó augusztus 2 Szorzó 1,89 Potenciális nyereség 18*9OO Ft

tippmix blog, ingyen tippek, sportfogádas tippek

Napi Duplázó augusztus 2 Szorzó 1,89 Potenciális nyereség 18*9OO Ft

Napi Duplázó augusztus 2 Szorzó 1,89 Potenciális nyereség 18*9OO Ft. A mai nap duplázóját a UNIBET-nel irodánál játszuk.

 Regisztrálj itt a UNIBET-nel irodához és egy 2O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 1,89 a lehetséges nyeremény 18.9OO forint.

1. Sassuolo – Udinese Tippek

  • Francesco Caputo Sassuolo csapatának legjobb góllövője 21 góllal. Kevin Lasagna 10 alkalommal talált a kapuba a Udinese színeiben.
     
    Pedro Obiang játékosbnak több a sárga lapja (10) mint a Sassuolo játékosainak. Stefano Okaka 10 gyűjtött Udinese csapatban.
     
    A Sassuolo legutóbbi 6 hazai mérkőzéséből 1 alkalommal győzött, 3 végződött döntetlenre, míg Udinese csapata 2 alkalommal diadalmaskodott. A gólkülönbség 5-4 Udinese csapatának javára.

Napi Duplá augusztus 2 Szorzó 1,89 Potenciális nyereség 18*9OO Ft

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.