Napi Duplázó, 2O19 november 28, 2,31 Potenciális nyereség 23.1OO Ft

Napi Duplázó 2019 november 28 – A mai nap duplázóját a CASINIA BET irodánál játszuk (Regisztrálj itt a CASINIA BET -nel irodához és egy 50.OOO forintos bónuszban részesülsz) és a szorzó 2,31 a lehetséges nyeremény 23.1OO forint.

FC OleksandriyaVfL Wolfsburg

Oleksandriya nem vesztett mérkőzést az utolsó 7 mérkőzésén.
Oleksandriya nem vesztett az utolsó 8 mérkőzésén.
Az elmúlt fél évben az Oleksandria ötször nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Wolfsburg kétszer nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján az Oleksandria sikeresebb volt a közelmúltban.
Az elmúlt egy évben az Oleksandria olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Desna. A Wolfsburg gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Borussia Dortmund. A Wolfsburg csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

SevillaQarabağ

A Qarabag nem tudott győzni az utolsó 4 mérkőzésén.
 
Munir El Haddadi FC Sevilla csapatának legjobb góllövője 5 góllal. Dani Quintana 2 alkalommal talált a kapuba a Qarabag színeiben.
 
FC Sevilla nem vesztett az utolsó 6 mérkőzésén.

Napi Duplázó, 2O19 november 28, 2,31 Potenciális nyereség 23.1OO Ft

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.