Napi Duplázó, 2O19 november 27, 2,13 Potenciális nyereség 21.3OO Ft

Napi Duplázó 2019 november 27 – A mai nap duplázóját a UNIBET irodánál játszuk (Regisztrálj itt a Unibet-nel irodához és egy 20.OOO forintos bónuszban részesülsz) és a szorzó 2,13 a lehetséges nyeremény 21.3OO forint.

LilleAjax

 • A Lille nem tudott győzni az utolsó 4 mérkőzésén.
   
  Victor Osimhen Lille csapatának legjobb góllövője 2 góllal. Quincy Promes 3 alkalommal talált a kapuba a Ajax színeiben.
   
  Ajax nem vesztett mérkőzést az utolsó 5 mérkőzésén.

ValenciaChelsea

 • Az elmúlt egy évben a Valencia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lille, a Mallorca vagy a Granada. A Chelsea pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Barcelona, a Salzburg vagy az Ajax. A Chelsea erősebb ellenfeleket tudott legyőzni (akik előkelőbb helyen szerepelnek a Focikatalógus All-Time toplistán).
  Az elmúlt egy évben a Valencia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Ajax. A Chelsea gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kawasaki Frontale. A Valencia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

  Valencia 49., Chelsea 11. a Focikatalógus All-Time toplistáján. Ez alapján a Chelsea jobb csapatnak tűnik.

Napi Duplázó, 2O19 november 27, 2,13 Potenciális nyereség 21.3OO Ft

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.