Napi Duplázó, 2O19 november 25, 2,O4 Potenciális nyereség 2O.4OO Ft

Napi Duplázó 2019 november 25 – A mai nap duplázóját a UNIBET irodánál játszuk (Regisztrálj itt a Unibet-nel irodához és egy 20.OOO forintos bónuszban részesülsz) és a szorzó 2,04 a lehetséges nyeremény 20.4OO forint.

Odense BKFC Midtjylland

 • Midtjylland idegenbeli mérlege ebben a szezonban: 7-1-0.
   
  Midtjylland csapatának 3 mérkőzésből álló győzelmi sorozata van vendégként.
   
  3 hazai mérkőzésén győzött zsinórban Odense Boldklub.

SpalGenoa

 • A Spal nem tudott győzni az utolsó 5 mérkőzésén.
   
  Andrea Petagna Spal csapatának legjobb góllövője 3 góllal. Christian Kouame 5 alkalommal talált a kapuba a Genoa színeiben.
   
  Genoa idegenbeli mérlege ebben a szezonban: 0-2-4.

Napi Duplázó, 2O19 november 25, 2,O4 Potenciális nyereség 2O.4OO Ft

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!