Napi Duplázó, 2O19 november 16, 2,09 Potenciális nyereség 20.900 Ft

TIPPMIX BLOG SPORTFOGADÁS TIPPEK Napi Duplázó 2019 július 13

Napi Duplázó 2019 november 16 – A mai nap duplázóját a Unibet  irodánál játszuk (Regisztrálj itt a Unibet-nel irodához és egy 20.OOO forintos bónuszban részesülsz) és a szorzó 2,09 a lehetséges nyeremény 20.9OO forint.

Észak-ÍrországHollandia

  • Hollandia idegenbeli mérlege ebben a szezonban: 3-0-0.
     
    Josh Magennis Észak-Írország csapatának legjobb góllövője 3 góllal. Memphis Depay 6 alkalommal talált a kapuba a Hollandia színeiben.
     
    Hollandia csapatának 4 mérkőzéses győzelmi sorozata van.

NémetországFehéroroszország

 

Napi Duplázó, 2O19 november 16, 2,09 Potenciális nyereség 20.900 Ft

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!