Napi Duplázó, 2020 Február 19, 2,33 Potenciális nyereség 23.3OO Ft

Napi Duplázó 2020 Február 19 – A mai nap duplázóját a UNIBET-nel irodánál játszuk (Regisztrálj itt a UNIBET-nel irodához és egy 2O.OOO forintos bónuszban részesülsz) és a szorzó 2,33 a lehetséges nyeremény 23.3OO forint.

Paksi SE – Pécsi MFC

 • Az első kör eredménye: Pécs – Paksi FC 1-2
   
  A Paksi FC legutóbbi 8 hazai mérkőzéséből 3 alkalommal győzött, 1 végződött döntetlenre, míg Pécs csapata 4 alkalommal diadalmaskodott. A gólkülönbség 14-13 Pécs csapatának javára.

Manchester City – West Ham

 • A West Ham nem tudott győzni az utolsó 6 mérkőzésén.
   
  Sergio Aguero Man City csapatának legjobb góllövője 16 góllal. Sebastian Haller 6 alkalommal talált a kapuba a West Ham színeiben.
   
  Ha hazai pályán játszanak, Man City West Ham ellen nem vesztett az utóbbi 3 mérkőzésén.

Napi Duplázó, 2020 Február 19, 2,33 Potenciális nyereség 23.3OO Ft

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Post Views: 234
Powered by Live Score & Live Score App