Napi Duplázó 2018 Szeptember 12

Napi Duplázó 2018 Szeptember 12

A 2018 szeptember 11.-i napi duplázó 2 UEFA Nemzetek Ligája mérkőzésből áll, az A Ligából, Izland – Belgium és Spanyolország-Horvátország, a szorzó pedig 2.28, mindkét találkozó 20:45 órakor kezdődik. Megtaláljátok ezeket az ajánlatokat a Winmasters online sportfogadó iroda ajánlatai között.

 

Szorzó 1.95!


Ajánlom a Winmasters online sportfogadó irodát!
KATT IDE KATT IDE további részletekért!

Az elejéna felhasználók nem nézték annyira jó szemmel a Winmasters online sportfogadó irodát, olyan szempontok miatt ami nem feltétlenül a fogadásokat illeti. Igaz, a sportfogadási ajánlatuktól sem dobott senki hátast. Szerencséjére, a Winmasters  idejében rájött a fogadók igényeire, és látható módón módosította ajánlatát az elmúlt 2 évben.

A javítások több szempontra irányultak, az egyik legfontosabb a welcome bónusz, ami sok változáson mnet át az utóbbi időben, jelenleg övéké az egyik legnagyobb bónusz . Az egyik másik szempont ami arra készteti a játékosokat hogy regisztráljanak a Winmasters oldalán, az az, hogy lehetőségük van saját fogadásokat, tippeket megtenni.

Miért itt?
Vonzó welcome bónusz.
Széleskörű live és pre-live ajánlatok.
Nagyon jó sportkedvezmények mindenki számára.
Hosszútávon lehetőség van előfogadásokat megtenni.
Sportközvetítések a Winmasters oldalon.

Szolgáltatások
Egy esemény azonnali megtalálása a “Fogadás keresés” funkció segítségével.
Könnyű hozzáférhetőség a bajnokságokhoz/kupákhoz.
Az elő közvetítések bemutatása.
A legnépszerűbb foci bajnokságok az oldal tetején.
A regisztráció maximum 2 percet vesz igénybe.

Napi duplázó 2018 Szeptember 12

 

Tippek GAIS – Varnamo (ora 19:00)

Nagyon érdekes mérkőzésnek ígérkezik a GAIS-Varnamo találkozó, ahol nincs favorit, a házigazda csapat jobban áll a ranglistán, de ennek ellenére gyengébb időszakot él meg mint ellenfele, aki abban reménykedik, hogy veretlenül mehetnek haza Goteborgból. Ezeket szem előtt tartva, az én tippem is érdekes és megvalósítható, egy 2-4-es gólintervallumról van szó, mivel GAIS zsinórban 7 mérkőzésen jegyzett ilyen eredményt, míg a vendégcsapat az utolsó 7 meccse során 4 alkalommal.

Tipp: 2-4 gól összesen, ! – Szorzó 1.95

 

 

Napi duplázó – Winmaster

Sok sikert és szerencsés tippeket!

Fogadás megtétele

 

Powered by Live Score & Live Score App