Napi Duplázó 2018 Január 2

Napi Duplázó 2018 Január 2

A továbbiakban bemutatom a napi duplázó szelvényen szereplő tippeket, illetve az indokokat amiért ezek mellett döntöttem.

Szorzó 1.98!

Ajánlom a Winmasters online sportfogadó irodát!
KATT IDE  további részletekért!

Az elejéna felhasználók nem nézték annyira jó szemmel a Winmasters online sportfogadó irodát, olyan szempontok miatt ami nem feltétlenül a fogadásokat illeti. Igaz, a sportfogadási ajánlatuktól sem dobott senki hátast. Szerencséjére, a Winmasters  idejében rájött a fogadók igényeire, és látható módón módosította ajánlatát az elmúlt 2 évben.

A javítások több szempontra irányultak, az egyik legfontosabb a welcome bónusz, ami sok változáson mnet át az utóbbi időben, jelenleg övéké az egyik legnagyobb bónusz . Az egyik másik szempont ami arra készteti a játékosokat hogy regisztráljanak a Winmasters oldalán, az az, hogy lehetőségük van saját fogadásokat, tippeket megtenni.

Miért itt?
Vonzó welcome bónusz.
Széleskörű live és pre-live ajánlatok.
Nagyon jó sportkedvezmények mindenki számára.
Hosszútávon lehetőség van előfogadásokat megtenni.
Sportközvetítések a Winmasters oldalon.

Szolgáltatások
Egy esemény azonnali megtalálása a “Fogadás keresés” funkció segítségével.
Könnyű hozzáférhetőség a bajnokságokhoz/kupákhoz.
Az elő közvetítések bemutatása.
A legnépszerűbb foci bajnokságok az oldal tetején.
A regisztráció maximum 2 percet vesz igénybe.

Napi duplázó 2018 Január 2

 

Kezdőla pLabdarúgás Anglia – Premier League: Tippek Chelsea vs Southampton (20:45 órakor)

A Chelsea, aki a 4. helyen áll 43 ponttal, a Southampton látogatását fogadja a Premier League 21. fordulójának keretén belül. A “Kékek” zsinórban 7 győzelmet jegyeztek a Southampton ellen. A házigazdák az utolsó 10 meccsükből 7-et megnyertek. A másik oldalon, a “Szentek” az utolsó 6 bajnoki meccsükből 4-et elveszítettek. Jelenleg a 17. helyen áll csupán 15 ponttal. A Southampton ebben az idényben a 10 kiszállása során 7 vereséget jegyzett.

  Tipp: Chelsea győz! — Szorzó 1.27>> KATT IDE a fogadásért!

 

 

Kezdőlap LabdarúgásAnglia – Premier League: Tippek Wolves vs Crystal Palace (20:45 órától)

Wolves jelenleg a 8. helyen áll a Premier League 29 ponttal. Ebben az idényben 23 gólt kapott. A “Farkasok” az utolsó 10 hazai meccse során 7 alkalommal legalább egy gólt kapott. Ellenfele, a Crystal Palace, a 14. helyen áll 19 ponttal. A vendégcsapat a 10 kiszállásából 8 meccsen gólt szerzett. Az utolsó 6, Wolves otthonában zajló meccsen, a Crystal Palace minden alkalommal legalább egy gólt szerzett

  Tipp: Crystal Palace gólt szerez! — Szorzó 1.55  >> KATT IDE a fogadásért!

 

 

Napi duplázó – Winmaster

Sok sikert és szerencsés tippeket!

Fogadás megtétele