N. Kyrgios – S. Tsitsipas Tippek Július 02. 18:00

N. Kyrgios – S. Tsitsipas Tippek Július 02. 18:00

Az előző kört mindketten 3-0-s győzelemmel vették, így pedig Halle után újra összecsaphatnak. Az a füves pályás találkozójuk Kyrgios 2-1-es diadalával ért véget, azaz lenne miért visszavágnia a 4. kiemelt Tsitsipasnak…

Eddig 4 mérkőzést vívtak egymás ellen, N. Kyrgios vezet 3-1-re, de S. Tsitsipas mindhárom veresége alkalmával elcsent tőle 1 játszmát. Az említett 4 meccs közül csak a legutóbbin nem tudta a győztes az 1. szettet behúzni.
S. Tsitsipas utóbbi 8 meccsén mindig meg tudta nyerni az 1. játszmát.

Ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól! Katt ide

N. Kyrgios – S. Tsitsipas Tippek Július 02. 18:00

Alatt 45.5

SZORZÓ 1.55

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Campobet

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

Campobet

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF