MTK - ZTE Tippek - szeptember 13. 17:30

Három forduló után is veretlen még az MTK Budapest labdarúgócsapata, amely az NB I 4. fordulójának záró mérkőzésén a nyeretlen Zalaegerszeget fogadja.

MTK - ZTE Tippek - szeptember 13. 17:30

A hazai kék-fehérek egy Ferencváros elleni 1-1-es döntetlennel nyitottak, majd 3-1-re verték a Honvédot, legutóbb pedig 1-1-et értek el Diósgyőrben. A ZTE egy bravúros Fehérvár elleni döntetlent követően (3-3) a legutóbb 4. helyen zárt Mezőkövesd otthonából is ponttal távozott (1-1), aztán legutóbb sokáig emberelőnyben játszva is kikapott a bajnoki címvédő Fraditól (1-2).

A vasárnap délutáni mérkőzésen az MTK hazai győzelmére 2.05 az odds, a döntetlenre 3.40, míg a ZTE idegenbeli sikerére 3.60 szorzóval lehet fogadni. A két csapat eddig 70 alkalommal találkozott egymással az élvonalban, az örökmérleg 31 MTK-győzelmet, 15 döntetlent és 24 ZTE-sikert mutat.

Ugyanakkor legutóbb kilenc éve futottak össze, 2011 májusában a ZTE 1-0-ra győzött hazai pályán. Az MTK pályaválasztása mellett még távolabb kell tekintenünk: 2010. október 30-án a ZTE 4-3-ra győzött a Hungária körúton úgy, hogy z MTK ugyan egyenlített 0-3 után, de Leon Panikvar a 90. percben a vendségeknek szerzett győztes gólt.

Ami rossz hír lehet a vendégeknek, hogy ötmérkőzéses bajnoki nyeretlenségi sorozatban vannak (3 döntetlen, 2 vereség), legutóbb június 19-én, a Honvéd ellen tudtak győzni.

Boér Gábor vezetőedző elmondta, kevesen voltak az elmúlt héten, a sérültek mellett öt játékos a felnőtt, valamint az utánpótlás válogatottnál edzett.

“Erre a hétre már kiegészültünk, és egyértelműen az MTK-ra fókuszáltunk. A felkészülés kezdete óta most már eltelt annyi idő, hogy szépen lassan mindenki egy szintre került, és bízom benne, hogy ez majd a játékunkon és az eredményen is meglátszik” – mondta.

Ami biztos, hogy Tajti Mátyás és Szépe János sérült, Zoran Lesjak pedig legutóbb piros lapot kapott, így eltiltását tölti. Érkezett viszont egy új játékos, a jobbhátvéd Szalai Dániel, aki eddig Békéscsabán szerepelt.

Foci Tippek

Mindkét csapat gólt szerez– SZORZÓ 1.66

TIPPEK

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.