MTK – Puskás Akadémia Tippek Május 4. 17:00

MTK – Puskás Akadémia Tippek Május 4. 17:00

Értékes győzelmet aratott a hétvégén a kiesés ellen harcoló MTK a ZTE otthonában, a hátránya azonban még így is 5 pont a még bennmaradást jelentő pozícióban lévő Honvéd mögött. Az ezüstéremre pályázó Puskás Akadémiát meg tudják lepni hazai pályán?

A Puskás Akadémia zsinórban ötször is ikszelt a hétvégi, Mezőkövesd elleni győzelmét megelőzően. Szezonbeli mindkét bajnokijukat az aktuálisan vendégként pályára lépő csapat nyerte egy góllal.

Az egész ligát figyelembe véve az MTK lőtte a legkevesebb gólt, 30 bajnokiján mindössze 22-szer talált be.

MTK – Puskás Akadémia Tippek Május 4. 17:00

Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.82

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a LIBRABET oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!