MTK – Fehérvár Tippmix Tippek – február 10. 15:00

MTK – Fehérvár Tippmix Tippek – február 10. 15:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Fehérvár csapatának kedvez (13:4).

Ebből a csapatok négyszer játszottak a MTK stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Fehérvár csapatának kedvez (8:3).

Az elmúlt fél évben a MTK négyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Fehérvár négyszer nyert idegenben és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Fehérvár az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a MTK 5 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Fehérvár pedig idegenben háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a MTK jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a MTK olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Debreceni VSC, az Újpest vagy a Diósgyőr. A Fehérvár pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Ferencváros, a Vasas vagy a Mezőkövesd. A MTK erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a MTK olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Magdeburg, a Puskás Akadémia vagy a Ferencváros. A Fehérvár gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az ESMTK, a ZTE vagy az Osijek. A Fehérvár csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

MTK – Fehérvár Tippmix Tippek – február 10. 15:00

 Felett 2,5

SZORZÓ 1.61

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!