Moldova – Ukrajna Tippmix Tippek – június 11. 18:00

Moldova – Ukrajna Tippmix Tippek – június 11. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Moldova egyszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Ukrajna egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Moldova sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Moldova 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Ukrajna pedig idegenben egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát Moldova jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Moldova olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lengyelország vagy a Ciprus. Az Ukrajna pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bosznia-Hercegovina, az Észak-Macedónia. Ukrajna erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Moldova – Ukrajna Tippmix Tippek – június 11. 18:00

 Ukrajna

SZORZÓ 1.50

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!