Mladost Lučani - Javor Ivanjica Szerb Bajnokság július 31. 20:00

Mladost Lučani – Javor Ivanjica Szerb Bajnokság július 31. 20:00. Sportfogadás, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok es statisztikák.

Mladost Lučani - Javor Ivanjica

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a FK Mladost Lucani csapatának kedvez (11:8). Ebből a csapatok háromszor játszottak a FK Mladost Lucani stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a FK Mladost Lucani csapatának kedvez (9:4).

Az elmúlt fél évben a FK Mladost Lucani kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Javor egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a FK Mladost Lucani sikeresebb volt a közelmúltban. Ha az elmúlt egy évben, a Szerb Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a FK Mladost Lucani 5 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Javor pedig idegenben háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a FK Mladost Lucani jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a FK Mladost Lucani olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Cukaricki. A Javor pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Aluminij. A FK Mladost Lucani erősebb ellenfeleket tudott legyőzni. Az elmúlt egy évben a FK Mladost Lucani olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Ried. A Javor gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Backa Topola. A FK Mladost Lucani csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Ha hazai pályán játszanak, FK Mladost Lucani Ivanjica ellen nem vesztett az utóbbi 5 mérkőzésén.
Ivanjica nem győzött az utolsó 7 mérkőzésén vendégként.
5 hazai mérkőzésén győzött zsinórban FK Mladost Lucani.

Foci Tippek

Mladost Lučani – SZORZÓ 1.45

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig