Miért fontos a legjobb szorzók mellett fogadni?

A szorzók nagyon fontos szerepet játszanak minden játékos sikerében, ezért nagyon fontos mindig a legjobb szorzók mellett fogadni. Ebből a cikkből megtudhatod, hogy miként választhatod ki mindig a legjobb szorzókat, de azt is, hogy hosszú távon miért lehet fontos egy minimális különbség is a szorzókban.

Kezdésből tudnod kell, hogy egyik fogadóirodánál sem találsz korrekt szorzókat, hiszen ezeket minden fogadóiroda esetében a kifizetési arány befolyásolja. 100%-os kifizetési arány mellett a fogadóirodának nem lenne nyeresége (amennyi pénzre fogadnak, annyit nyernek is). alacsonyabb kifizetési arány mellett (például 95%) a fogadóiroda már nyereséget biztosít magának. A híresebb fogadóirodáknál is, mint az Unibet és Bet365, 95-96% a kifizetési arány. Ezért is nagyon fontos mindig a legjobb szorzók kikeresése! Ha a Tippmixnél játszol, amellett, hogy a kifizetési arány 90%, a szorzók is 10-15%-kal alacsonyabbak, mint a többi online fogadóirodánál, tehát kezdésből nagy veszteséggel indulsz. 

Lásd ITT, hogy melyik fogadóiroda kínál akár 99.7% kifizetési arányt is bizonyos mérkőzésekre!

Hogyan profitálj a legjobb szorzókból?

Erre a kérdésre nagyon egyszerű a válasz. Ahhoz, hogy mindig a legjobb szorzókkal fogadhass, kell legyen fiókod a top fogadóirodáknál. Egyik szolgáltató sem büszkélkedhet mindig a legmagasabb szorzókkal, ezért te több irodánál kell fogadj és így kiválaszthatod a legmagasabb szorzót tippedre. A legjobb szorzók kikeresése természetesen plusz időt jelent, de ha sikeres akarsz lenni, időt kell szánnod a fogadásokra.

Ahhoz, hogy megtudd, hogy melyik fogadóiroda kínálja a legjobb szorzót egy bizonyos mérkőzésre, 2 lehetőséged van: végignézed egyesével az összes iroda kínálatát vagy elolvasod a naponta közzétett tippjeinket. Mindenik tipp esetében teszünk javaslatot arra is, hogy melyik fogadóirodánál játszd azt meg, tehát mi már elvégeztük helyetted az ajánlott tippek ellenőrzését és megtaláltuk a legjobb szorzót. ITT láthatod, hogy melyek a mai napra szóló ingyenes tippjeink!

Miért fontos mindig a legjobb szorzók mellett fogadni?

A legtöbb játékos azt fogja mondani, hogy a szorzók értéke nem változik nagy mértékben egyik vagy másik iroda esetében, ezért nem számít, hogy hol játszunk. Ha ezekkel értesz egyet, hadd bizonyítsam be az ellenkezőjét. Tegyük fel, hogy 2 szolgáltató esetében a szorzók közti különbség 0.05. Első ránézésre ez elég pici különbség, ami egyetlen fogadás esetében nem is vehető észre (10000 forint tét mellett 500 forinttal több, 100.000 forint tét esetében 5000 forinttal több stb.), de végezzünk egy hosszú távú számolást. Ha havi 100 fogadást veszünk alapul, akkor hónap végére a szorzók közti különbség eléri az ötöt. Gondolj arra, hogy mindenik fogadásra 10.000 Ft tét esetében ez a különbség a szorzókban hónap végén 50.000 Ft különbséget is jelenthet a profitban. Nagyobb összegeknél a különbség is még nagyobb lesz. Tudnod kell, hogy hónap végén a profit és a veszteség közti különbség jöhet egy ilyen apróságból is. ezek alapján az én tanácsom nagyon egyszerű: legyen fiókod és használd az összes online fogadóirodát.

Milyen egyéb előnyei vannak, ha több fogadóirodánál is játszol?
– Egyedi fogadástípusokból választhatsz: ahogy a szorzók esetében sem tudunk egy nyertes fogadóirodát választani, úgy a kínálat terén sem tehetjük ezt meg. Ha azonban több fogadóirodánál játszol, akkor a legjobb szorzók mellett, az egyedi fogadásokat is megkötheted.
– Sok promócióban és ajánlatban részesülsz. Az összes online fogadóiroda kínál üdvözlő bónuszt az új tagjainak és emellett elég gyakran különböző promócióval állnak elő. Ha mindenik irodánál van fiókod, az összes ilyen kínálatot kihasználhatod, az üdvözlő bónuszoktól az ingyenes és kockázat nélküli fogadásokig.
– Élőben követhetsz még több eseményt. Biztosan tudod, hogy néhány online fogadóirodánál élőben nézhetsz bizonyos sporteseményeket. Egyik szolgáltató sem fedhet le minden eseményt, ezért, ha több irodánál van fiókod, több mérkőzést nézhetsz élőben.
Kattints IDE és fogadj az egyik legtöbb élő közvetítéssel rendelkező fogadóirodánál!

Bemutattam az okokat, hogy miért fontos mindig a legjobb szorzókkal fogadni, de azt is, hogy miként teheted ezt meg. Annak ellenére, hogy elsőre a szorzók közti különbség nem tűnik nagynak, hosszú távon biztos, hogy csak nyerhetsz, ha a legmagasabb szorzók mellett fogadsz. Azt tanácsolom, hogy játssz minél több fogadóirodánál és a legjobb szorzókon kívül használd ki a többi előnyt is, amiket bemutattam.

Íme 3 fogadóiroda, melyeknél érdemes regisztrálni!

Sportfogadási oldalak

Unibet

Az Unibet-nél bizonyos sporteseményekre mindig hatalmas szorzók lesznek. Például a Fradi BL mérkőzései esetében az Unibet 5X magasabb szorzókat kínált, mint bármelyik másik iroda. Fontos tudnod, hogy az Unibet folyamatosan nagyon jó szorzókat kínál sok eseményre. Ugyanakkor nagyon megbecsült fogadóiroda az egész világon, a legjobb licenccel rendelkezik, a kifizetéseket komolyan veszik és gyorsan végrehajtják, ingyen követheted élőben a mérkőzéseket, a felületük kiváló az élő fogadásokra és az egyetlen iroda, amelyiknél 4 felületet találunk egyben: fogadások, kaszinó, póker és bingó! Iratkozz fel ITT az Unibet oldalára és 10.000 forintos exkluzív bónuszban + 3500 forintos ingyenes fogadásban részesülsz az első 7 napban!

Sportfogadási oldalak

Bet365

A világ legnépszerűbb fogadóirodájánál minden lehetséges opció megtalálható, amire csak egy fogadónak szüksége lehet. A 2000-ben alapított Bet365 sokszor bizonyította már, hogy az egyik legjobb online fogadóiroda. Nagyszerûen mûködõ weboldal, asztali számítógépeken és mobil berendezéseken egyaránt, nagyszerû panel a “live” fogadások kötéséhez, kaszinó, póker és pénzügyi fogadások megtévesztésig a tõzsdére emlékeztetnek. És mindez csúcs szinten. Személyesen az a benyomásom, hogy itt összegyûjtöttek egybe mindazt, ami a hasonló szolgáltatásokat kínáló más oldalak minõségét határozza meg. Nem valószínû, hogy valahol máshol a fogadások bõvebb ajánlatát találja, az árfolyamok nagyon jó szintûek, a fogadási limitek szintén magasak.

Ezt a bukmékert “tiszta lelkiismerettel” ajánljuk és nem marad más hátra, mint hogy csak magas nyereményeket kívánjunk Önöknek.

Sportfogadási oldalak

Campobet

A Campobet Magyarországról keresel információkat? Csapatunk összes tagjának van itt fiókja már a 2018-as magyarországi megjelenése óta. Ezen felül, ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól.
A Campobet minden bizonnyal az egyik legjobb fogadásokkal foglalkozó oldal, felülete könnyen kezelhető, a bónuszok lenyűgözőek és a szorzók magasak. A Campobet bebizonyította, hogy miért lett ilyen gyorsan az egyik legjobb irodaként ismert a fogadások szerelmesei (kezdők és veteránok egyaránt) körében. 

A Campobet oldalát mindenképp megéri kipróbálni!

Fogadási Stratégiák: tanács, hogy nyerj 2022-ben a sportfogadásokon

Ha kezdő vagy az online sportfogadások terén, nagyon nehéz tudni, hol kell elkezdeni. Szerencsére itt vagyunk, hogy segíthessünk. Számtalan útmutatót fejlesztettünk ki csak neked arról, hogyan kezdj el foagdni már ma. Katt az alábbi linkre, hogy megnézd a sportfogadásokra vonatkozó utmutató oldalunkat. Nagyon sok fogadó zavaros tippeket játszik, csupán arra figyel, hogy melyik csapatnak nagyobb a szorzója és utána reménykedik a csodában. Mások a fogadóirodák mellett lebzselő „szakiknak” hisznek, bármit is mondjanak az előre elrendezett mérkőzésekről. Vannak a kezdők, akik elkövetik az összes hibát, amit mi is elkövettünk, mikor első szelvényünket megtettük. De a dolgok jóra kell forduljanak és nem nyerhetsz a fogadásokban, ha nincs elég tapasztalatod és egy tiszta stratégiád. Van néhány tipp és stratégia ebben a cikkben, amiből sokat tanulhatsz.

A szerzőről

A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kapcsolódó Bejegyzések

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!