Mi a Paysafecard, hol lehet megvásárolni és hogyan lehet vele fizetni a fogadóirodáknál?

Mi a Paysafecard, hol lehet megvásárolni és hogyan lehet vele fizetni a fogadóirodáknál?

Az elmúlt években a fogadóirodák jelentős növekedést könyvelhettek el, ezzel egy időben pedig új pénzletételi lehetőségeket is kínálnak, mint a Paysafecard.

Mi a Paysafecard és hogyan tudjuk beszerezni?

A Paysafecard egy alternatív fizetési mód, amely valójában egy előre meghatározott összeggel feltölthető kártya. Nyugta formájában is megvásárolható, amelyen az értéke mellett a vonatkozó PIN kód is fel van tüntetve. Ennek a következő értéke lehet: 2000 forint, 5000 forint, 10.000 forint vagy 25.000 forint.

Fontos információ: nincs szükség semmilyen bankszámlára és nincsen egyik bankhoz sem kimondott köze. Úgy működik mint egy kártya, figyelembe véve hogy a pénzösszeg azonnal az egyenleghez adódik.

Több helyen is megvásárolható, mint például benzinkutaknál, elárusító bódékban, a Magyar Posta fiókjaiban, szuper- és hipermárketekben, melyek száma folyamatosan nő. Jelen pillanatban Magyarországon több ezer egységnél lehet Paysafecard-ot vásárolni. Mobiltelefonos alkalmazás is van már, amely segítségével megtudhatod, hogy melyik a hozzád legközelebb lévő hely ahol megvásárolhatod.

Hogyan kell használni a Paysafecardot?

Mindenik kártyának van egy PIN kódja (nem egy hagyományos kód, hiszen 16 számjegyből tevődik össze), amelyet a fogadóiroda honlapján kell beírni, így a kártyán található összeg bevezetődik a my.paysafecard.com oldalon nyitott fiókunkba. A következő lépés, hogy a fogadóiroda honlapján kiválasztjuk a befizetés módjánál a Paysafecard lehetőséget. Ezután átirányítódunk a Paysafecard hivatalos oldalára, ahol a bejelentkezés után megtörténik az átutalás.

Kell-e külön díjat fizetni?

A vásárlás pillanatában nem kell felárat fizetni, de néhany fogadóiroda a letét pillanatában jutalékot számol fel (például az Unibet 3%-ot).

Ugyanakkor ha a Paysafecard-ról Skrill-re szeretnénk utalni, utóbbiak 7%-os jutalékot számolnak, így ezt az opciót nem ajánlanám.

Abban az esetben ha 12 hónapon keresztül nem használjuk Paysafecard fiókunkat, adminisztrációs díjat fognak felszámolni, melynek értéke 1.000 forint körüli.

Fontos megjegyezni, hogy részleges összeg nem használható a kártyáról, hanem a teljes értéket át kell utalnunk a fiókunkra. Ezután már lehet csak az összeg bizonyos részével feltölteni a fogadóirodaknál nyitott fiókjainkat.
Például egy 25.000 forint értékú Paysafecard vásárlása esetén a teljes összeget fel kell töltenünk a mypaysafecard.com oldalra, ahonnan a későbbiekben utalhatunk 5.000 forintot az egyik fogadóirodának, 5.000 forintot egy másiknak és így tovább.

Javasolt online fogadóirodák amelyek elfogadják a Paysafecard.ot:

CasiniaBET – a letét minimális összege 5.000 forint
MalinaSPORTS – a letét minimalis összege 5.000 forint
CampoBET – a letét minimális összege 5.000 forint
Unibet – a letét minimális összege 2.000 forint
Winmasters – a letét minimális összege 5.000 forint
BETfair – a letét minimális összege 5.000 forint.

A teljes át lett véve és megtalálható a következő linkre kattintva: www.sportfogadas.org