Mezőkövesd - Budafok Tippek szeptember 12. 14:45

Mezőkövesd – Budafok Tippek szeptember 12. 14:45. Sportfogadás, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok es statisztikák.

Mezőkövesd - Budafok Tippek szeptember 12. 14:45


Az elmúlt fél évben a Mezőkövesd kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Budafok kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Budafok az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Mezőkövesd 1 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Budafok pedig idegenben egyszer játszott döntetlent. Tehát a Mezőkövesd jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Mezőkövesd olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fehérvár vagy a Debreceni EAC. A Budafok pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Győri ETO vagy a Radomlje. A Budafok erősebb ellenfeleket tudott legyőzni
Az elmúlt egy évben a Mezőkövesd olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Paks. A Budafok gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Koper. A Mezőkövesd csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

Mezőkövesd – SZORZÓ 1.68

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.