Metz – Paris St. Germain Tippmix Tippek – szeptember 22. 21:00

Metz – Paris St. Germain Tippmix Tippek – szeptember 22. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Paris St. Germain csapatának kedvez (6:1).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Metz stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Paris St. Germain csapatának kedvez (5:1).

Az elmúlt fél évben a Metz háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Paris St. Germain négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Paris St. Germain az utóbbi mérkőzéseit.

Azt gondolod, hogy egyik csapat sem szerez gólt, ezért félsz megtenni tippünket? Nem veszíthetsz! A Bet365 visszaadja a feltett tétet, ha a mérkőzés végeredménye 0-0 lesz. Iratkozz fel most oldalunkon keresztül, hogy tied legyen ez az exkluzív bónusz!

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Metz 3 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Paris St. Germain pedig idegenben hatszor nyert, egyszer játszott döntetlent. Ez alapján a Paris St. Germain szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Metz olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Montpellier HSC, a Nancy vagy az UNFP. A Paris St. Germain pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bayern München, az AS Monaco vagy a Brest. A Paris St. Germain erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Metz olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Nimes. A Paris St. Germain gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Manchester City. A Paris St. Germain csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Azt gondolod, hogy kedvenced 2 góllal fog vezetni, ha csak néhány percig is? Ha a kedvenced 2 góllal fog vezetni a mérkőzés folyamán, a Bet365 kifizeti neked teljesen a fogadásod, még akkor is ha a végeredmény döntetlen lesz vagy akár ki is kap csapatod!

Metz – Paris St. Germain Tippmix Tippek – szeptember 22. 21:00

Felett 3,5 – SZORZÓ 2.20

TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Ingyen Tippek

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF