Meskhov Breszt-MOL-Pick Szeged Tippek - október 22. 18:45

Meskhov Breszt-MOL-Pick Szeged Tippek – október 22. 18:45. Sportfogadás, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok es statisztikák.

A mai tippet a Casinia oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban!

Meskhov Breszt-MOL-Pick Szeged Tippek - október 22. 18:45

A MOL-Pick Szeged szezonja eddig kifejezetten szomorúan alakul. Főleg azért jelenthetjük ezt ki, mert a csoport legnagyobb esélyesének kikiáltott PSG igencsak hullámzóan teljesít, így egy teljes vértezettel kiálló Szegednek jó esélye lehetett volna a csoportelsőségre is. Ahogy azt az elmúlt héten Juan Carlos Pastor lenyilatkozta, a szegedieknek újra kell definiálnunk a rövidtávú célokat, hiszen erőnléti, illetve különböző szabályozási okokból a korábban pozitív tesztet produkáló játékosok csak hetek múlva térhetnek vissza. A Meskhov Breszt a Vardar elleni hazai győzelemmel indította a szezont, majd szoros vereséget szenvedtek a Porto otthonában. Ezt egy meglepetésszerű PSG-verés követte, a legutóbbi mérkőzésüket azonban elbukták a remek formában lévő Kielce ellen. A Szeged egyelőre mindössze két találkozót tudott lejátszani, egyiket sem nyerték meg (természetesen ez nagyrészt a rengeteg hiányzónak köszönhető), így egyre égetőbb szükség lesz a pontokra. A szegedi csapat hiányzóit figyelembe véve azonban így is a Meskhov a meccs esélyese.

Tippek

FELETT 52,5 – SZORZÓ 1.72

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

TIPPEK

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.