Melyek az online fogadások előnyei?

Melyek az online fogadások előnyei?

Az online fogadásoknak sok előnye van, ebben a cikkben rámutatok véleményem szerint a legfontosabbakra. Miután elolvasod ezt a cikket, nagy valószínűséggel azon fogsz majd gondolkodni, hogy szintet lépj és ezután a a top online fogadóirodáknál fogadj.

        

Fogadj online bárhol és bármikor

Nem függsz egy bizonyos programtól, legyen az a fogadóiroda nyitvatartása vagy a saját programod. Reggel 8 órakor munkába/egyetemre mész. Fogadhatsz mielőtt elmész vagy miközben munkában/egyetemen vagy az online sportfogadó irodák mobilos aplikációinak köszönhetően. Este későn érsz haza és már nincs kedved bemenii a fogadóirodába, bekapcsolod a számítógépedet vagy rácsatlakozol a telefonodról a fiókodhoz és máris fogadhatsz.

Többet nyersz online a kisebb illetékeknek köszönhetően

Egy 3-as szorzójú szelvény melyre megteszel 10.000 Ft-ot és nyerő is lesz, pontosan 30.000 forint nyereséget fog hozni. A hagyományos fogadóirodák esetében ez nem így történik, ahol első körben 5% illetéket számolnak fel, majd 1%-ot visszatartanak a nyereségből is. Online csak 1% illetéket fogsz fizetni minden pénzfelvételkor. Ez azt jelenti, hogy ha 100 online szelvényt nyersz meg, a kivett összeg 1%-ot fogod befizetni, míg ha 100 offline szelvényt nyersz meg, akkor minden szelvény 5%-át plusz a nyereség 1%-át fogod befizetni minden szelvény esetében.

Az online szorzók általában jobbak

Az online ajánlott szorzók általában jobbak, ez pedig sokat számít mikor napi szinten fogadsz. Ha egy szelvényen van 4 fogadás és online mindegzyik szorzója 1.90, míg offline 1.85 a különbség elég nagy: 13.03 online és 11.71 offline. Egy 10.000 Ft-os tétnél ez egy 1300 Ft-os különbséget jelent. Egy hónap elett 8 nyerő szelvény esetében a szorzókülönbség miatt elveszítetted egy szelvény tétjének az értékét. Ami még előnyt jelent a szorzókat illetően, online kiválaszthatod a legnagyobb szorzót, offline ezt nem igazán teheted meg, mivel biztosan nincs az összes fogadóiroda egy helyen, hogy ki tudd választani azt, amelyik épp a legnagyobb szorzót ajánlja.

        

Élő fogadások online

Ha eddig még volt is pár esély kis előnyökre ami az offline fogadóirodákat illeti, az élő fogadások esetében egyérttelműen megváltoznak a dolgok. Az online fogadóirodáknál tudsz élőben is fogadni még akkor is ha épp egy meccsen vagy vagy egy bárban a haverokkal, ahol épp meccset néztek. Ha az offline fogadóirodát választod, kissé nehéz lesz elmenni a meccsről hogy megtegyél egy élő fogadást, mire odaérsz az is lehet,lejár a meccs. Még ha nem is mész a meccsre, és szeretnél egy fogadóirodából fogadni, a dolgok nem ilyen egyszerűek, mivel sok akadályba ütközhetsz, (a sor a fogadóirodában, a a rendszer megfelelő műkődése, stb.) Végezz el egy kísérletet ezzel kapcsolatosan. Menj el egy szombat vagy vasárnap délben egy barátoddal egy fogadóirodába, egyezzétek meg, hogy mindketten ugyanarra fogadtok, ugyanabban a percben; az egyiketek fogadjon online, a másik, offline a fogadóirodában. Nézzétek meg, mennyi idő telt el az online megtett szelvény és az offline megtett szelvény között.

Online jobban tudod alkalmazni a fogadó stratégiákat

Nehéz egy adott stratégiát alkalmazni az utcai fogadóirodáknál. Vegyük példának ez egyik leggyakrabban használt stratégiát, a Martingale-t. Megteszel 10.000 Ft-ot egy napi duplázó szelvényre, veszítesz; megteszel újabb 20.000 Ft-ot egy napi duplázó szelvényre, nyersz és lesz 37.700 Ft-od. 7700 Ft nyereséged lett; míg online lett volna 10.000 Ft. A különbség újra számottevő, ha több fogadásról beszélünk.

Online különböző bónuszokban és kedvezményekben részesülsz

Az utcai fogadóirodáknál csak a többszörös fogadások esetében kapsz bónuszt vagy ha egy szelvényről csak egy meccs nem jött be, online a dolgok teljesen másképp állnak. Most az első letevőre vonatkozó bónuszról beszélünk. Például az Unibet-en ha elveszíted az első 20.000 Ft-ra megtett fogadást, visszakapod a tétet. Offline szó se lehet ilyesmiról. Ezenkívül sok olyan kedvezmény van, mely segít többet nyerni vagy limitálni a veszteségeket.

Amennyiben meggyőztünk, hogy megéri online fogadni, a következő 7 fogadóiroda közül választhatsz:

CAMPO BET –100%-os bónusz ez első, max. 50.000 Ft értékű letevőre

UNIBET20.000 Ft értékű fogadás kockázat nélkül

BETFAIR – 50%-os bónusz 13.000 Forintig az első letevőre

MALINA SPORTS – 100%-os bónusz ez első, max. 30.000 Ft értékű letevőre

 

CASINIA BET – 100%-os bónusz ez első, max. 50.000 Ft értékű letevőre

WINMASTERS – 100%-os bónusz ez első, max. 15.000 Ft értékű letevőre