Marton Fucsovics - Felix Auger-Aliassime Tippek, augusztus 16. 18:20

Fucsovics Márton a wimbledoni negyeddöntő után Cincinnatiben ragad újra ütőt – az olimpiától sérülés miatt vissza kellett lépnie. A kemény pályás torna 1. körében Felix Auger-Aliassime az ellenfél – legutóbbi meccsükön a kanadai 3 játszmában nyert…

Fucsovics Márton utolsó hét találkozóján hatszor mindig nyert legalább egy játszmát – csak a Novak Djokovic elleni, wimbledoni negyeddöntőben maradt győztes szett nélkül.
Fucsovicshoz hasonlóan Auger-Aliassime is negyeddöntőt játszott Wimbledonban, de utolsó öt meccséből mindössze egyszer győzött, és három alkalommal egyetlen szettet sem tudott megnyerni.
Fucsovics utolsó négy győztes meccsén csak egyszer nem nyerte meg az első játszmát.

A két játékos eddig kétszer találkozott: egyszer Fucsovics, egyszer pedig Auger-Aliassime nyert. Legutóbb 2019-ben Miamiban feszültek egymásnak: akkor a kanadai játékos győzött 6:4, 4:6, 6:0-ra.

A mai tippet a Betinia oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide! 

Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

 Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.