Manchester United - Liverpool Tippmix Tippek - május 2. 17:30

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Manchester United - Liverpool Tippmix Tippek - május 2. 17:30

A Liverpool továbbra is a BL-helyre hajt a Premier Ligában, de utolsó két bajnokija 1-1-re végződött. A Manchester Utd. a héten 6-2-re ütötte ki a Romát az EL-ben, és otthon zsinórban 5 győzelme van. A Klopp-csapatnak sem kegyelmeznek Fernandesék?

A Liverpool vendégként utolsó két tétmeccsén nyeretlen, de ezeken a találkozókon is szerzett egy-egy gólt.

A Liverpool utolsó négy idegenbeli sikere alkalmával nem kapott gólt (az RB Leipzig elleni találkozó semleges helyszínen, Budapesten volt).

A MU az utolsó 3 hazai PL-meccsén nem talált be az első félidőben.

Szezonbeli első bajnokijuk 0-0-s eredményt hozott, míg az FA Kupában idén januárban 3-2-re nyertek a “Vörös Ördögök” úgy, hogy 1-1 és 2-2 is volt az állás azon a találkozón.

TIPP

Mindkét csapat gólt szerez – SZORZÓ 1.65

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.