Manchester United – Chelsea Tippmix Tippek – május 25. 21:00

Manchester United – Chelsea Tippmix Tippek – május 25. 21:00

Egy Chelsea elleni döntetlennel is biztosíthatja helyét a BL-ben a Manchester Utd., ám ha nyer, akkor a zárókör előtt a dobogó alsó fokára is fellép. A célegyenesben már nem botlik az angol rekordbajnok?

A Manchester Utd. utolsó öt bajnokiján mindig csak egy csapat tudott betalálni, és egyszer sem született 2-nél több gól.

A Chelsea az utolsó 12 tétmérkőzéséből mindössze 1-et tudott megnyerni.

A két csapat utolsó öt egymás elleni bajnokija egyaránt pontosztozkodással végződött, és ezeken a találkozókon kivétel nélkül 0-0 volt az első félidő eredménye.

A Chelsea utolsó három bajnokiján mindig az első negyedórában esett a találkozó első gólja.

Manchester United – Chelsea Tippmix Tippek – május 25. 21:00

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.72

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!