Manchester United – Chelsea Tippmix Tippek – december 6. 21:15

Manchester United – Chelsea Tippmix Tippek – december 6. 21:15

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester United csapatának kedvez (7:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Manchester United stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Manchester United csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben a Manchester United négyszer nyert hazai pályán és ötször kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Chelsea háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Chelsea az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester United 4 győzelmet és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Chelsea pedig idegenben háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Manchester United jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Kobenhavn, a Lyon vagy a Nottingham Forest. A Chelsea pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Tottenham, a Burnley vagy a Fulham. A Manchester United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Wrexham, a Brighton & Hove Albion. A Chelsea gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Newcastle United vagy a West Ham United. A Chelsea csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Manchester United – Chelsea Tippmix Tippek – december 6. 21:15

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.53

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!