Manchester City - PSG Tippmix Tippek - május 4. 21:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Manchester City - PSG Tippmix Tippek - május 4. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Manchester City csapatának kedvez (2:1).


Az elmúlt fél évben a Manchester City hétszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Paris St. Germain tízszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Paris St. Germain az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Bajnokok Ligája mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester City 3 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Paris St. Germain pedig idegenben háromszor nyert és egyszer kapott ki. Tehát a Manchester City jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Manchester City olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Borussia Dortmund, a Tottenham vagy az Olympique Marseille. A Paris St. Germain pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Barcelona, a Bayern München vagy a Manchester United. A Paris St. Germain erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Manchester City olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Leeds United vagy a Manchester United. A Paris St. Germain gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lorient vagy az AS Monaco. A Manchester City csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

TIPP

Felett 2,5 – SZORZÓ 1.55

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.