Manchester City – Everton Tippmix Tippek – február 10. 13:30

Manchester City – Everton Tippmix Tippek – február 10. 13:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester City csapatának kedvez (18:2).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Manchester City stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Manchester City csapatának kedvez (9:1).

Az elmúlt fél évben a Manchester City ötször nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Everton kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Manchester City sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester City 7 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Everton pedig idegenben ötször nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Manchester City jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Manchester City olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Crvena Zvezda, a BSC Young Boys vagy a Fluminense. Az Everton pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a West Ham United, a Burnley vagy az Aston Villa. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Manchester City – Everton Tippmix Tippek – február 10. 13:30

 Alatt 3,5

SZORZÓ 1.70

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!