Kérd naponta a tippeket itt

Manchester City - Arsenal Premier Liga mérkőzés, 28. forduló - 2020. március 11. 20:30

Manchester City Arsenal élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 11.3.2020. -án/-én 20:30 -kor a Etihad Stadium stadionban, Manchester, England Premier League – England -ban/-ben

Fizess be minimum 20 eurót és kapsz egy 1 700 forintos ingyenes fogadást bármelyik Európa Liga mérkőzésre + bónusz 120% akár 50.000 HUF

Manchester City – Arsenal Tippek – Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester City csapatának kedvez (18:4).
 
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Manchester City stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Manchester City csapatának kedvez (6:2).
 
Az elmúlt fél évben a Manchester City hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Arsenal háromszor nyert idegenben, hatszor játszott döntetlent. A statisztika alapján a Manchester City sikeresebb volt a közelmúltban.
 
Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester City 8 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Arsenal pedig idegenben egyszer nyert, nyolcszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Manchester City jobban szerepelt.
 
Manchester City az előző mérkőzést az Manchester United ellen játszotta (Premier League), az eredmény: 2 – 0 lett (Manchester United nyerte a mérkőzést).

Arsenal az előző mérkőzést az West Ham United ellen játszotta (Premier League), az eredmény: 1 – 0 lett (Arsenal nyerte a mérkőzést).

Az elmúlt egy évben a Manchester City olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Dinamo Zágráb, a Chelsea vagy az Everton. Az Arsenal pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Olympiakos Pireus, az Eintracht Frankfurt vagy a West Ham United. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni .
 
Az elmúlt egy évben a Manchester City olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Wolverhampton vagy a Manchester United. Az Arsenal gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Sheffield United vagy a Leicester. A Manchester City csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

A Arsenal nem tudott győzni Man City csapata ellen az utóbbi 6 mérkőzésén.
Sergio Aguero Man City csapatának legjobb góllövője 16 góllal. Pierre-Emerick Aubameyang 17 alkalommal talált a kapuba a Arsenal színeiben.

Ha hazai pályán játszanak, Man City Arsenal ellen nem vesztett az utóbbi 4 mérkőzésén.

Manchester City - Arsenal Tippek

TIPPEK

Bónusz

Freebet

Felett 2.5 Gólok száma

Üdvözlö Bónusz 50.000 HUF 

1700 HUF FREEBET

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

Post Views: 141
Powered by Live Score & Live Score App