Málta – Görögország Tippmix Tippek – június 11. 18:00

Málta – Görögország Tippmix Tippek – június 11. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen. A mérkőzést a hazai pályán játszotta.

Az elmúlt fél évben Málta egyszer sem nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Görögország egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Málta sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Málta 1 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Görögország pedig idegenben egyszer kapott ki. Tehát Málta jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Málta olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Gibraltár. A Görögország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Írország. Görögország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Málta olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Észak-Macedónia vagy az Ukrajna. A Görögország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Ciprus, a Magyarország. Málta csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Málta – Görögország Tippmix Tippek – június 11. 18:00

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
SZORZÓ: 1.70

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!