Malmö FF – Juventus Tippmix Tippek – szeptember 14. 21:00

Malmö FF – Juventus Tippmix Tippek – szeptember 14. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben a Malmö FF nyolcszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Juventus egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Malmö FF sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben a Malmö FF olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a HJK Helsinki, a Ludogorets vagy a Rangers FC. A Juventus pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Atalanta, az Udinese vagy a Sassuolo. A Malmö FF erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Malmö FF olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Kalmar, az IFK Göteborg vagy a Midtjylland. A Juventus gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Atalanta, a Napoli vagy a FC Barcelona. A Juventus csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

A mai tippet a Betinia oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide! 

Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

 Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
5/5

100% AKÁR 35.000FT

5/5

100% AKÁR 35.000FT

100% AKÁR 35.000FT