MALINA SPORTS sportfogadás 50.000 HUF BÓNUSZ, legnagyobb és legegyszerübben elérhető bónusz!

Pár hónapja teszteljük a Malina Sports Online fogadóirodát, valamint online kaszinót és nyugodtan azt mondhatjuk, hogy rövid időn belül egyik legismertebb fogadóiroda lessz Magyarországon.

Malina Sports fogadóiroda minden új magyar sportfogadót 50.000 Forintos exkluziv bónusszal várja ha bannerünkről regisztrálsz. 

 

Regisztrálj innen az Malina Sports .

 

1.Miért regisztrálj az Malina Sports ? Mielőtt elkezdeném magyarázni, hogy hogyan nyits számlát az Malina Sports , el szeretnénk magyarázni, hogy milyen bónusszal várja az Unibet az új ügyfeleit.Az első fogadásod kockázatmentes.Ez azt jelenti, ha például első fogadásod 50.000 Forint tét, és vesztes a teljes összeget visszakapd bónusz formájában, ezért is ajánljuk,hogy az első fogadásod 50.000 Forint értékü legyen, hogy maximálisan kihasználd az ajánlatot, hisz ha például első fogadásod csak 3000 Forint értékü és vesztes, csak 5000 Forintot kapsz vissza.

2. Hogyan regisztrálj az Malina Sports? ITT REGISZTRALJ

 

1.Lépés

Felhasználó név -válassz egy hat karakterból álló felhasználó nevet, amelyet jegyezd meg, hiszen minden bejelenkezésedkor be kell ird Jelszó – válassz ki egy minimum hat karakterból álló jelszót, amely tartalmazzaon legalaább két különböző karaktert, például betü, számjegy, ezt is fontosd megjegyezd, hisz minden bejelentkezésedkor kell használd Biztonsági kérdés – válaszd ki a négy biztonsági kérdés egyikét Válasz – ird be válaszod a biztonsági kérdésedre MIUTÁN MINDEZT KITÖLTÖTTED RÁMENSZ A TOVÁBB gombra.

2. Lépés

Teljes név – az első kockába ird be a nevedet, ha több van, az összeset pontosan ahogy megjelenik a személyidben, a második kockában a családnevedet Email cim – ird be az érvényes email cimedet, hiszen igazolási emailt kapsz a beirt email cimre Születési dátum – a helyes születési dátumodat, nap, hónap és év SZIG – pontosan és teljesen ahogy a személyidben van Nem – nö vagy férfi MIUTÁN MINDEZT KITÖLTÖTTED RÁMENSZ A TOVÁBB gombra.

3. Lépés

Cim –irj be helyesen a cimedet, amelyik a személyidben szerepel Posta kód és város – ird be a posta kódot, valamint a várost Ország – Magyarorság ezt nem kell és nem is lehet módositani Inregistrare Telefonszám – ird be a telefonszámodat, amely az ország hivó számát is kell tartalmazza, Magyarország hivó száma 0036 MIUTÁN MINDEZT KITÖLTÖTTED RÁMENSZ A TOVÁBB gombra.

4.Lépés

Ennél a lépésnél kiválasszák az egyik fizetési módot (Visa, MasterCard…..) a minimális letét kifizetéséért.A letét minimális összege 3.000 forint, amit a MALINA SPORTS számlájára kell utalni. Ezután megkapja az 50.000 forint értékű bónuszt, amit az első regisztrálónak adunk.

5.Lépés

Pipáld ki , hogy akarod a Bónuszt, amelyről a cikk elején meséltünk, ha nem kérded akkor nem kell kipipáld. Mindenképp ki kell pipálni, hogy 18 éves múltál. Utolsó lépés, hogy rámenj a regisztrálok gombra. Ezután semmi mást nem kell tenned, csak befizess és elkezdj fogadni, sok sikert kivánunk és sok nyereményt.

A bónuszt automatikusan töltik fel számládra, a befizetés után rögtön.

Más nagyon fontos részlet, hogy az oldal magyar felülettel rendelkezik, és egyik leggazdagabb ajánlattal, valamint legmagasabb szorzókkal.

A Malina Sports weboldal ITT is elérhető.