Mainz - RB Leipzig Tippmix Tippek - 2021. január 23. 15:30

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban!

Mainz - RB Leipzig Tippmix Tippek - 2021. január 23. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a RB Leipzig csapatának kedvez (23:8).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Mainz stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a RB Leipzig csapatának kedvez (8:6).

Az elmúlt fél évben a Mainz egyszer sem nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a RB Leipzig négyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a RB Leipzig az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Mainz 2 döntetlent és 7 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a RB Leipzig pedig idegenben háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a RB Leipzig szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Mainz olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Würzburger Kickers. A RB Leipzig pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a VfB Stuttgart. A RB Leipzig erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Mainz olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Sandhausen, a Karlsruhe vagy az 1. FC Köln. A RB Leipzig gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Mönchengladbach, a Paris St. Germain vagy a Manchester United. A RB Leipzig csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

RB Leipzig – SZORZÓ 1.43

TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.