Magyarország – USA Tippmix Tippek – július 1. 21:00

Magyarország – USA Tippmix Tippek – július 1. 21:00

AZ ARANYÁLMOKNAK VÉGE

Miután a magyar válogatott kikapott a negyeddöntőben az olaszoktól, már csak az 5-8. helyért zajló rájátszásban folytathatja a küzdelmet a hazai rendezésű vb-n. Az ellenfél az USA csapata, amely ezen a tornán a szerbek és a görögök ellen is 10 gól fölé jutott…

A tavalyi olimpián Magyarország csapata 11-8-ra verte az amerikaiakat a csoportkörben.

Az említett 2021-es olimpiai meccsen a magyar csapat már a két negyedet követő szünetben is vezetett.

Az USA együttese ezen a vb-n mind az öt meccsén 10 szerzett gól fölé jutott, a szerbektől (13-17) és a görögöktől (11-16) elszenvedett vereség során is.

Az olaszok ellen 11-10-re elveszített negyeddöntőben három góljával Vámos Márton volt a magyar válogatott legeredményesebb játékosa.

Magyarország – USA Tippmix Tippek – július 1. 21:00

 Felett 21,5

SZORZÓ 1.85

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!