Magyarország – Svájc Tippmix Tippek – június 15. 15:00

Magyarország – Svájc Tippmix Tippek – június 15. 15:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Magyarország háromszor nyert és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Svájc kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Magyarország sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Magyarország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Törökország, a Szerbia vagy az Izrael. A Svájc pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Spanyolország, a Kamerun vagy a Csehország. Svájc erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Magyarország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Írország. A Svájc gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Románia. Svájc csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Magyarország – Svájc Tippmix Tippek – június 15. 15:00

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
SZORZÓ: 1.74

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!