Magyarország-Portugália, VB selejtező, 20 óra 45 perc

A mai nap egyik legérdekesebb mérkőzése Budapesten fog lezajlani a Groupama Arénán, ahol Magyarország, Cristiano Ronaldo csapatát, Portugáliát fogadja 20 óra 45 perctől. Válogatottunknak elméletileg még van esélye a második helyre, amely pótselejtezőt jelentene, de erre csodára van szükségünk sajnos. A portugáloknak azonban nagyon nagy szükésgük van a 3 pontra, hogy továbbra is esélyük legyen az első helyre, amelyet jelenleg Svájc foglal el 21 ponttal, 3 pont előnnyel a portugáloktól.

A “mieink” három napja simán 3-1-re győzték le hazai pályán a letteket, de sajnos az andorai vereség csak elméletileg ad nekünk esélyt a második helyre, hisz jelenleg a 3-ik helyen vagyunk 8 pontra a portugálok mögött, tehát ma csak a győzelem segithet nekünk.

Portugália a csoport 2.-ik helyén áll 18 ponttal, egyetlen vereséget szenvedtek a csoport első fordulójában Svájc ellen 0-2-re. A portugálok abban reménykednek, hogy megnyerik az összes hátralevő három mérkőzést és a gól aránynak köszönhetően sikerül az első helyen végezniük, és kikerülni a pótselejtezőt. Ronaldo csapata nem ismeretlen számunkra, hisz az utolsó 15 hónapban kétszer is összecsaptunk velük, a 3-3-as döntetlen az EB-n bizonyára mindenkinek ismert, és utánna sajnos egy 0-3-as vereség portugál pályán.

Mindenképp nagyon érdekes és szinvonalas mérkőzésre várhatunk, mindkét csapatnak csak a győzelem segit, igy egy gól gazdag mérkőzésre várhatunk. Aki nem jut ki a stadionban az M4 -es követheti a mérkőzést. Hajrá magyarok, Hajrá Magyarország!!!

Valószinü felállás

Ungaria: Gulacsi – Korhut, Kadar, Guzmics, Bese – Nagy, Patkai – Dzsudzsak, Stieber, Varga – Szalai.

Portugalia: Patricio – Eliseu, Fonte, Pepe, Cedric – Silva, Carvalho, Moutinho, Quaresma – Silva, Ronaldo.

Szakértőink két tippet javasolnak erre a mérkőzésre, és a Winmastersnél találtuk a legjobb szorzókat. Regisztrálj bannerünkről a Winmastershez és részesülj 15.000 Forint bónuszban.

—>mindkét csapat szerez gólt, 1,95

—>több, mint 2,5 gól, 1,87

PROMÓCIÓ!!!Regisztrálj oldalunkon levő bannerek bármelyikéről bármelyik fogadóirodához és az exkluziv befizetési bónuszok mellett INGYEN megkapod a legsikeresebb stratégiánkat,amely már több ezer fogadót sikeressé tett, részletekért kattints IDE