Magyarország – Portugália Tippmix Tippek – július 1. 18:00

Magyarország – Portugália Tippmix Tippek – július 1. 18:00

ELDŐLHET A TOVÁBBJUTÁS

A magyar kosárlabda-válogatott a továbbjutásért játszik pénteken Budapesten – amennyiben Sztojan Ivkovics csapata legyőzi a portugálokat, biztosan a vb-selejtező sorozat második szakaszába jut. Tavaly novemberben idegenben hat ponttal nyertek Perl Zoltánék…

A tavalyi, portugálok elleni 81-75-ös siker kivívásakor már a nagyszünetben is vezetett öt ponttal a magyar válogatott.

A portugálok győzelem nélkül állnak a csoportban, a négy vereségből egy volt 14 pontosnál nagyobb különbségű.

A két csapat tavalyi összecsapásán 156 pont született.

A magyar válogatott az eddigi két hazai selejtezőjét elveszítette a csoportban, a franciák ellen 54, a montenegrói csapattal szemben 67 pontot szerezve.

Magyarország – Portugália Tippmix Tippek – július 1. 18:00

Felett 145,5
SZORZÓ: 1.88

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 10.000 HUF + 3500FT FREE BET

Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 10.000 HUF + 3500FT FREE BET